Najnovija analize pokazuju: Rusi se povlače, ukrajinska vojska stiže do ruske granice

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo ukrajinci derte ta bijedna ruska govna,VJEČNA SLAVA KAČAVENDI!!!

Bosanac

Ukrajinci se bore protiv najveceg zla poganih smrdljivih rusa to nisu ljudi to su ruske zivotinje

Miki

Tako je i nato probao da aneksira kosovo doduse tu haag nije reagovao na ubistva i progon jer zna se da taj sud ne podize optuznice protiv svog vlasnika posto se na njega ne odnosi medjunarodno pravo.

Gagi

Ahahahahah Analize su jedno, rezultati drugo... Analiza ulaze fasisti iz Ukrajine u Moskvu...ahahahah... Sampioni u lazima... Popasna i Novosibirsk oslobodjeni od ukrajinskih nacista jutros, toliko o vasim lazima...

Rile

Ovo ste samo vi objavili niko vise, sad sam provjeravao, samo vi ste pustili ovu laz. Ali da ne bude da ste lagali stavili ste "ANALKZA", lazete narod i jos jedan primjer da prenosite lazne vjesti i da vas ne treba ni slusati ni citati. SRAMOTA DA TAKVI LAZOVI UPRAVLJAJU PORTALOM KOJI NOSI IME GLAVNOG GRADA.

Gost

Bošnjački portali ne skrivaju mržnju prema Rusima zbog Srba. U toj mržnji nemaju mjere pa svaki dan čitamo o gubicima Rusa a Ukrajina sve manja i manja.

Jugoslavija

Oj Radiosarajevo što k*kite. *** jedna fašistička.

Miki juventus

Hahahahahahaha pa opet hahahahahahaha odavno se sladje nisam nasmijaio cuj do Ruskih granica ali kad na vrbi rodi grozdje.Zapad ima srece sto je Ukrajina u pitanju pa stede Rusi Ukrainski narod koliko mogu da je koim slucajem Poljska upitanju davno bi bila sravnjena rusi sa 15% snage ratuju u Ukrajini budite sigurni u to

/ Najnovije