Nacrt rezolucije koji za prekid vatre u Gazi propao u Vijeću sigurnost: Evo ko je uložio veto

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veto

Direktan dokaz ko stoji iza pokolja u Gazi, naravno Rusija. Isto kao što su radili sa BiH preko domaćih dželata.

ne rise

Direktan dokaz ko stoji iza pokolja u Gazi, naravno Rusija. Isto kao što su radili sa BiH preko domaćih dželata. ka Veto dozovi se, pogledaj kako je taj nacrt koji je tvoja sveta amerika predlozila ustvari izgledao. samo da satanyahu i diaper forces nastave klati po gazi.

Moj ti

dozovi se, pogledaj kako je taj nacrt koji je tvoja sveta amerika predlozila ustvari izgledao. samo da satanyahu i diaper forces nastave klati po gazi. ka ne rise Mani me bacrta, gledao sam ja Ruska veta kada je BiH bila na tapetu, kada su nas klali. Davno sam se ja dozvao i tesko zaboravljam. Za razliku od nekih!

ccc

Mani me bacrta, gledao sam ja Ruska veta kada je BiH bila na tapetu, kada su nas klali. Davno sam se ja dozvao i tesko zaboravljam. Za razliku od nekih! ka Moj ti ne zaboravljam ni ja, ali isto tako nigdje nije receno u mom komentaru da je rusija nevina, stoga cu zamoliti da mi ne trpas rijeci ****** koje nisu izgovorene, nigdje to nije napisano, bar ne s moje strane! a americi i biden administraciji je jedini cilj da raskomada palestinsku zemlju i gas, nista drugo. ne mozes osuditi jedne a presutiti drugima, tako je svijet i zavrsio u ovom haosu!

Veto2

**** Kad smo kod toga trpanja riječi, zamolio bih i ja tebe da mi ne zrpaš Ameriku. Čuj moja sveta Amerika.

/ Najnovije