Moskva poslala jasnu poruku Zelenskom: "Napravili ste fatalnu grešku"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Srb IN

***

Ma Rusija treba da izadje na Atlantik i Mediteran.

I da uvede reda u ovo zaostalo zapdnokonzumersko smece, preplavljeno propagandom. Problem je sto nece, takve stvari Putina ne zanimaju. A Zela zivi u nekom svom paralelnom svijetu gdje se dogadjaju stvari koje se nigdje drugo ne dogadjaju. Juce je recimo izgubio tri gradica oko Pokrovska, strahovito vazna logisticki. Bez njih ni sam Pokrovsk nista ne znaci jer ceste idu tuda. Ljudstvo vec bjezi iz Pokrovska. Ali Zela u svojoj ludoj glavi pobjedjuje, prisiljava, natjeruje... lud lik skroz. Otreznjenje ce bit gorko.

IKS

Ne mogu Rusi meda, a Ukrajinci im uzimaju sela, jedno po jedno dok ovi prijete raketama koje eksplodiraju na lanserima! Jedino im retardirani Srbi i Bjelorusi ozbiljno shvataju, a ostatak svijeta ih ne moze vise ocima gledati! Sam Putin je Rusima vise stete napravio nego Amerikanci i sve ostale zemlje zajedno! Ako im odobre atacms i storm shadow, Zelenski ce po Moskvi Putina setati svezanog oko vrata i bacace mu keksice svakih par minuta!

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije