Morbidna poruka iz Rusije: "Ispalimo jedan Sarmat i Velike Britanije više nema"

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balkanishen

Molim te putine prvo ispali jednu na Balkan.Ovdje nitko ne zasluzuje da zivi.Mi smo losi,politicare biramo naravno lose i sve nam je zbog toga lose,pa molim te ispali na nas jednu,a kad se zrak procisti nek se na balkanu naseli neka normalna raca ljudi.Da nismo losi zar bi nam vucic,milanovic,dodik,covic,izetbegovic i njima slicna buranija od nas izabrana krojila sudbinu ?

che

Ispale se takve dvije tri i nema Rusije . Samo ne vidim smisao toga . Putine ako ti se više ne živi ubiješ se časno , pusti ostatak svijeta na miru !

***

Lijepe riječi su ukras

miislis da puste naciste da uniste rusiju jeli tako to je ostatak svijeta koncentracioni logori

Ispale se takve dvije tri i nema Rusije . Samo ne vidim smisao toga . Putine ako ti se više ne živi ubiješ se časno , pusti ostatak svijeta na miru ! ka che JE LI TO BUDUCI SVIJET TRESNI NA NACISTE UBI ZMIJU I SVE KOJI PODRZAVAJU ZMIJU IZ AMERIKE KUKLUXKLAN UBICE DJECE I SVIH OSTALIH ZRTAVA NACIZMA AZOV UBIJA BIDEN ZMIRI BIDEN HITLER HIMLER

miislis da puste naciste da uniste rusiju jeli tako to je ostatak svijeta koncentracioni logori

Ispale se takve dvije tri i nema Rusije . Samo ne vidim smisao toga . Putine ako ti se više ne živi ubiješ se časno , pusti ostatak svijeta na miru ! ka che JE LI TO BUDUCI SVIJET TRESNI NA NACISTE UBI ZMIJU I SVE KOJI PODRZAVAJU ZMIJU IZ AMERIKE KUKLUXKLAN UBICE DJECE I SVIH OSTALIH ZRTAVA NACIZMA AZOV UBIJA BIDEN ZMIRI BIDEN HITLER HIMLER

…a bolje i to nego da ga pocnu zelene beretke traziti! Tek bi tads nayebo!

.

KAKO NEKO KO JE 100 GODINA NAORUZAVA NACISTE

NAZIVIO SE BOLI GA BRIGA ZA CIJELI SVIJET DA SE NAPUCA I NAUBIJA I DA UNISTI RUSIJU PRIJE NEGO SE PRESELI SENILNI STARAC SA DRUGOG KRAJA SVIJETA ZALUTAO DJEDA PRADJEDA IZGUBIO NAVIGATOR

@TI STO KOMENTARISES BOLESTI PUTINA

Evo vidite kakve komentare pisu vlasi slaninari!

Hmmm

Nece bit ni Moskve

BOGAMI VI MUSLIMANI STE PRIJE TRI MJESECA BILI KOMUNISTI

SA TITOVOM ZASTAVOM ISTI KINEZI AZOV SE CUDIO KOD VAS PISALO SMRT FASIZMU

Čitaj jadove zatucani:

Putin se u utorak za famoznim bijelim stolom u Kremlju sastao s Guterresom, pri čemu je pokušao objasniti po kojem to točno kriteriju Rusija priznaje neovisnost DNR-a i LNR-a. Riječ je zapravo o odcijepljenim ukrajinskim regijama, u kojima su proruski separatisti proglasili neovisnost koju zasad priznaje samo Rusija. Na sastanku se Putin pozvao na, kako je rekao, kosovski presedan. Time je de facto, kako smo i izvijestili, odbacio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji godinama upravo u Putina polaže sve nade kada je riječ o nastojanjima da Kosovu bude onemogućen ulazak u međunarodne institucije, kao i želji Beograda da se taj nekadašnji dio Srbije vrati pod njihovu kontrolu. Rusija formalno Kosovo ne priznaje, ali objašnjenjem koje je Putin ponudio Guterresu gotovo da je to i učinio. – DONJECKA NARODNA REPUBLIKA I LUGANSKA NARODNA REPUBLIKA POSTALE SU NEOVISNE PO ANALOGIJI S ODLUKOM MEĐUNARODNOG SUDA O KOSOVU, IZJAVIO JE PUTIN.

Tabloid Objektiv donosi naslov “Nož u leđa: Putin priznaje Kosovo”.

?

Čitaj glupane nepismeni:

Blic pak donosi naslovnicu u kojoj se propituje odanost Srba Putinu: “Da li smo se kao narod previše kleli u ruskog predsjednika: Putin zbog rata zaboravio Srbe i Kosovo”.

Čitaj ubico djece s brda:

Srpski Telegraf je dosta oštriji – oni na naslovnici od četvrtka ističu: “Zar ovako braćo Rusi? Putin zabio nož u leđa Srbiji: Trampio Kosovo za Donbas”

Čitaj neškolovani balkanski genocidni vole

Još su jadniji ovi pravoslavni teroristi s ovih prostora i još kokuzniji, bijednici koji se nečemu kao raduju i nekog kao nazivaju pogrdnim imenom a grdnijih i poganijih na svijetu od njih i ovih glupaka Rusa nema. Njih i Rusa 300 miliona? I još pride njih, Rusa i Kineza skoro pa dvije milijarde??!!? Bosanski pravoslavni djecoubice s brda i genocidaši žive u virtualnoj stvarnosti koja ih kao svrstava u red zajednice s Rusima i Kinezima. A ne tako davno, na šta lako zaboraviše, i Rusi i Kinezi im okrenuše guzice i ušutiše se kad ih NATO bombardova mjesecima. Evidentno je jedino da je to bilo malo i da treba opet, ništa više. Pogana, pokvarena, gnjila, nazadna, zatucana govna kojima Bog kazni one koji pored njih žive. Stoka primitivna zaguljena, ništa drugo.

Crni RS

Samo je *na ta **kolonijalisticka *potopi to cijelo **sa onim cupavim **da se takva pogana *ne *bar narednih *godina !!!

Bijeli FBiH

Samo je rokni na ta govna imperijlisticka kolonijalisticka Engleska potopi to cijelo smrdljivo ostrvo sa onim cupavim majmunom Dzonsonom da se takva pogana sorta ne razmnozava bar narednih hiljadu godina !!! ka Crni RS - E sad će oni tebe poslušati, mjerodavni i bitni komentatore s internet portala. Samo su tvoje odobrenje čekali!

Mirza Tvica

ovo je već bolesno. Poodmaklo.

SOS

Meni nije jasno kako ga taj ruski narod i generali ne svrgnu sa vlasti, jesu li svjesni da ih vodi u nestanak zajedno sa cijelom evropom, pa bar su pravoslavci poznati po ubijanju svojih vodja, koji su ih gonili u rat, po onoj borinoj pjesmi, rado srbin ide u vojnike dva ga tuku i trojica vuku.

Volodja

Udri care, za sve pare.

Ratko

>>Putin se u utorak za famoznim bijelim stolom u Kremlju sastao s Guterresom, pri čemu je pokušao objasniti po kojem to točno kriteriju Rusija priznaje neovisnost DNR-a i LNR-a. Riječ je zapravo o odcijepljenim ukrajinskim regijama, u kojima su proruski separatisti proglasili neovisnost koju zasad priznaje samo Rusija. Na sastanku se Putin pozvao na, kako je rekao, kosovski presedan. Time je de facto, kako smo i izvijestili, odbacio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji godinama upravo u Putina polaže sve nade kada je riječ o nastojanjima da Kosovu bude onemogućen ulazak u međunarodne institucije, kao i želji Beograda da se taj nekadašnji dio Srbije vrati pod njihovu kontrolu. Rusija formalno Kosovo ne priznaje, ali objašnjenjem koje je Putin ponudio Guterresu gotovo da je to i učinio. PO ISTOM PRINCIPU BIĆE NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA – DONJECKA NARODNA REPUBLIKA I LUGANSKA NARODNA REPUBLIKA POSTALE SU NEOVISNE PO ANALOGIJI S ODLUKOM MEĐUNARODNOG SUDA O KOSOVU, IZJAVIO JE PUTIN. ka Čitaj jadove zatucani:<<

Mario

Još su jadniji ovi pravoslavni teroristi s ovih prostora i još kokuzniji, bijednici koji se nečemu kao raduju i nekog kao nazivaju pogrdnim imenom a grdnijih i poganijih na svijetu od njih i ovih glupaka Rusa nema. Njih i Rusa 300 miliona? I još pride njih, Rusa i Kineza skoro pa dvije milijarde??!!? Bosanski pravoslavni djecoubice s brda i genocidaši žive u virtualnoj stvarnosti koja ih kao svrstava u red zajednice s Rusima i Kinezima. A ne tako davno, na šta lako zaboraviše, i Rusi i Kinezi im okrenuše guzice i ušutiše se kad ih NATO bombardova mjesecima. Evidentno je jedino da je to bilo malo i da treba opet, ništa više. Pogana, pokvarena, gnjila, nazadna, zatucana govna kojima Bog kazni one koji pored njih žive. Stoka primitivna zaguljena, ništa drugo. ka Čitaj orangutane odgojeni na lažima NAGUZI SE FRATRU DA TI KURCEM SMIRI VATRU

Doctor Ksarabas

A nema ni vas onda mamu ti alkoholičarsku

BOSNA

HITLEROV OKOT!!!

Zz

Ispale se takve dvije tri i nema Rusije . Samo ne vidim smisao toga . Putine ako ti se više ne živi ubiješ se časno , pusti ostatak svijeta na miru ! ka che Saramat nosi 10 bojevih glava od po 200 megatona Britanci imaju samo 17 bojevih po 10 megatona, tako da je poredjenje smjesno. A posto nznas da samo Rostovski okrug veci od same Britanije sve je jasno, da ne govorim da Britanija sama priznaje da od svih koje ispali jedva da bi i 3% MOZDA PROSLO... ZBOG RUSKOG S 500 I S 400 ZAPAD NEMA TAKVE RAKETE I TAKVU PVO. TAKO DA JE POREDJENJE SMJESNO...

Mislimo svojom glavom i mislimo daleko u buducnost

Naravno da moze, psihopata sve moze. Kad je glupi svijet dopustio i zmirio na ispade, prijetnje, ucjene godinama, a i danas suti i nista ne cini da se rusi u potpunosti izoluju po cijenu da nema ni nafte ni plina nigdje u svijetu! Svijet im jos daje i pare dan danas za energente ne misleci da se te pare koriste protiv njih samih! Debilizam sa svih strana!

noone

Pa ispali ti al sta ces kada USA ispali svoj arsenal na rusiju, mislis da ce rusije biti. Svakako je unistavas, a ako se narod uskoro ne ogradi od tvoje politike pa i narod je onda zasluzio jednu jacu nuklearku.

Ban Kulin

U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ. Pomozi mi da proteramo muslimane iz Hriscanske Bosne. Svi Dubrovčani koji hode kuda ja vladam, trgujući, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih časnika sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli. Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evanđelje.

/ Najnovije