Mongoli se narugali Vladimiru Putinu: Objavili karte koje pokazuju nešto jako važno

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

hahahaha bravo za Mogole, baš su Putinu dali lekciju iz istorije na kou se dotični poziva i prezentira na svoj svetosavski način. Bravo Mongoli!

Istina

Braća!!! Jako dobro prikazana Putinova "logika".

Koh

Tko je što jamio jamio je a jagmi se i sad , a na žalost nitko ništa .

bos

i šta ste s ovim postigli? ukrajina-rusija-bjelorusija = jedna država, tj. jedan (istočnoslavenski) narod; histroja im počinje nakon hristijanizacije istočnih slavena; pod tatarskom vlašću cca 200 godina, nečuvena zvjerstva, slično kao južni slaveni pod osmanlijama (oslabljeni demonski mongoloidni element) cca 450 godina; gdje su sada mongoli, gdje turanci... prema evropskoj geteanističkoj kulturi i civilizaciji kojima rusija-ukrajina-bjelorusija svojim najboljim bićem propadaju ... kao i bosna!

Hvala, nas mongoloidu!

***

Tatar

Ma **** ih njima je u krvi iskrivljati prošlost i u svemu tome ili se neopravdano hvaliti ili ugrožen biti

Liiiiil

Ma bravo Mongoli!!!!Bude li Kina trazila svoj nekadasnji teritorij....bit ce guravo....svako danas izgleda zeli vratit svoju teritoriju u nekadasnjim granicama....bit ce ono " capaj, capaj, .urac ces za veceru "....

/ Najnovije