Misteriozna smrt Bosanca u V. Britaniji: Zašto je bježao od osumnjičenog

Radiosarajevo.ba
Misteriozna smrt Bosanca u V. Britaniji: Zašto je bježao od osumnjičenog
Britanska policija objavila je fotografije osumnjičenog za ubistvo državljanina BiH.

Kako prenosi Daily mail, policija istražuje misterioznu smrt muškarca čije je tijelo pronađeno u nedjelju navečer pokraj željezničkih traka na stanici Knockholt u gradu Kentu. Vjeruje se da je bh. državljanin bježao od osumnjičenog.

Dan nakon pronalaska njegovog tijela  u neposrednoj blizini mjesta događaja ostavljena je i kartica s tekstom na kojoj se nalazi i zastava Bosne i Hercegovine.

"Mom voljenom bratu Samiru. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata, prijatelja i porodicu. Ti si zaista bio inspiracija, i nedostajat ćeš mi. Volim te, Sim", pisalo je na kartici na čijoj je pozadini slika muškarca u 20-im godinama sa tetovažom i psom.

Policijski istražitelj Paul Langley je kazao da je ovo bolan događaj za porodicu preminulog, te da iako još nije završena  identifikacija muškarca, vjeruju da se radi o 24-godišnjaku iz Croydon područja Londona.

"Identifikacija će se raditi u narednim danima i nadamo se da ćemo moći potvrditi kako je muškarac preminuo. Pozivamo sve svjedoke i lokalne stanovnike da nam se jave ukoliko imaju neke informacije. Knockholt stanica je u ruralnom području i nema puno ljudi koji su u tom dobu boravili tu u trenucima kada su i žrtva kao i muškarac koji ga je progonio bili prisutni", kazao je Langley.

smrt_Bosanca_daily_mail_3.jpg - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije