Misteriozni slučaj u Velsu: Pet osoba nestalo nakon noćnog izlaska, pronađena tri tijela

0
Radiosarajevo.ba
Misteriozni slučaj u Velsu: Pet osoba nestalo nakon noćnog izlaska, pronađena tri tijela
Foto: Agencije / Pronađena tri tijela

Velška policija je objavila kako je pronašla tri tijela i dvije teško povrijeđene osobe koje su hitno prebačene u bolnicu.

Iz policije su prethodno zamolili građane da se jave ako imaju korisne informacije o nestanku pet osoba koje su posljednji put viđene u automobilu Volkswagen Tiguan.

Sophie Russon (20), Eve Smith (21) i Darcy Ross (21), sve iz Newporta u Južnom Walesu, posljednji put su viđene tokom noćnog izlaska u Cardiffu u noći s petka na subotu.

Premijer liga BiH: Sarajevo i Borac igraju derbi kola, na programu još dva susreta

Premijer liga BiH: Sarajevo i Borac igraju derbi kola, na programu još dva susreta

Tri djevojke su se nalazile u društvu dvojice muškaraca, Rafela Jeannea (24) i Shanea Loughlina (32), obojica iz Cardiffa, koji su također prijavljeni kao nestali.

Policija još uvijek nije potvrdila identitet poginulih.

"Tokom pokušaja lociranja pet osoba koje su prijavljene kao nestale, policajci su pronašli automobil u kojem su posljednji put viđeni, u području St. Mellons u Cardiffu", kazao je policijski glasnogovornik te je dodao:

"Volkswagen Tiguan je pronađen nešto iza ponoći u ponedjeljak. Vjeruje se da je automobil učestvovao u saobraćajnoj nesreći i da je sletio s A48. Troje od onih koji su prijavljeni kao nestali pronađeni su mrtvi, dvoje je prebačeno u bolnicu s teškim povredama", prenosi Sky News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije