Missica Ariana poginula u nesreći: U bizarnom videu predvidjela svoju smrt

0
Radiosarajevo.ba
Missica Ariana poginula u nesreći: U bizarnom videu predvidjela svoju smrt
Foto: Instagram / Ariana Viera

Miss Venezuele Ariana Viera (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi u julu ove godine.

Ova je ljepotica trebala je predstavljati svoju zemlju na takmičenju Miss Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u oktobru, no nažalost je stradala.

Njena majka je izjavila da joj je kćerka od umora zaspala tokom vožnje te se zabila u vozilo ispred sebe. Kako kaže, hitna pomoć je brzo stigla i dva puta su oživljavali Arianu, ali je ona nažalost preminula na putu do bolnice.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Oživjeli su je i tada je dobila srčani udar. Ponovno su je oživjeli, ali je preminula kada su je vodili na traumatologiju", rekla je shrvana majka, piše The Sun.

Ono što je mnoge najviše šokiralo je njen video od prije samo nekoliko mjeseci kojim kao da je predvidjela svoju smrt.

"Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvijek ja na videosnimkama, niko drugi to ne radi", napisala je u opisu čudnog videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Lokalni mediji također navode da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao dobiti vizu na vrijeme za sahranu svoje kćerke, no navodno mu je dokument izdan tek dan kasnije, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije