! / Ministar s prozora slikao suprugu koja čisti snijeg, pokrenuta peticija za razvod

11. 01. 2022. u 22:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ministar privrednog razvoja u kanadskoj pokrajini Manitobi Jon Reyes objavio je na Twitteru fotografiju svoje supruge kako lopatom čisti snijeg ispred kuće nakon 12-satne noćne smjene u bolnici.

"Čak i nakon 12-satne noćne smjene u bolnici, moja supruga još uvijek ima energije očistiti prilaz. Bog blagoslovio njih i sve naše borce na prvoj liniji. Vrijeme je da napravim doručak", napisao je Reyes u opisu fotografije.

Njegova objava izazvala je brojne negativne komentare korisnika, a pokrenuta je i online peticija kojom se traži da se medicinska sestra razvede od lijenog supruga, prenosi Index.

"Zašto to niste sami učinili? Što nije u redu s vama?" komentirao je jedan korisnik.

"Ona to radi dok ti gledaš. Ona to radi dok ti samo kuhaš jaja", dodao je drugi.

Nakon vala bijesnih komentara, Cynthia Reyes odlučila je zaštititi svog supruga.

"Sve što sam htjela je lopata", napisala je na svom očito novootvorenom profilu.

Reyes je naknadno izrazio ljubav i zahvalnost prema supruzi.

"Moja supruga je nevjerojatna, i kod kuće i na poslu. Vječno sam zahvalan na njoj i svemu što radi. Jako je volim. Sretan sam što je dobila svjetsko priznanje koje zaslužuje, a to služi kao podsjetnik svima - posebno meni danas - da nikada ne možemo učiniti dovoljno da izrazimo svoju zahvalnost zdravstvenim radnicima", rekao je u izjavi za CBC News.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)