! / Sve za ljubav: Majka postavila bilbord kako bi kćerki pronašla momka

11. 01. 2022. u 16:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ljubav majke ne zna za granice, čak i kada to znači postavljanje bilborda nasred Tajms skvera kako bi svojoj kćerki pronašla ljubav.

Kada je Bet Dejvis iz Bostona otkriven rak dojke 2004. godine, išla je na hemoterapije i sve se činilo dobro. Međutim, u junu 2020. godine otkrila je da je rak metastazirao na kosti i da joj možda nije ostalo mnogo vremena sa suprugom Rikom i kćerkom Moli.

Dejvis je tada riješila da pomogne Moli da pronađe ljubav svog života. Uz saglasnost svoje kćerke, postavila je profil za Moli u aplikaciju za sastanke pod nazivom Wingman, gde prijatelji i porodica garantuju za voljenu osobu u potrazi za partnerom.

To se pretvorilo u džinovski bilbord postavljen na Tajms skveru sa Molinim profilom kada je osnivač Wingmana Tina Vilson saznala za porodičnu priču, prenosi ABC7.

Dejvis kaže za CNN da je bila inspirisana da se fokusira na ljubavni život svoje kćerke dok živi sa rakom jer želi da je vidi srećnu.

"Od trenutka kada se probudi Moli daje sve od sebe da ljudima u svojoj okolini popravi život. Svako bi bio srećan da je ima kraj sebe", ispričala je Bet.

Moli je rekla da majčin potez smatra simpatičnim i da joj nije neprijatno što je završila na velikom plakatu.

"Moji mama i tata se oslanjaju jedno na drugo. To je ono što tražim", poručila je Moli.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: SAD majka kćerka

NEMA KOMENTARA