Ministar hit na društvenim mrežama: Plakao zbog vakcinacije

1
Radiosarajevo.ba
Ministar hit na društvenim mrežama: Plakao zbog vakcinacije
Foto: prtscr/Youtube / Matt Hancock

Gledaoci emisije „Dobro jutro Britanijo“ ostali su u čudu dok su jutros pratili ovaj program i gosta, ministra zdravlja Matta Hancocka, gledali kako plače, dok priča o vakcinaciji protiv koronavirusa, koja je u ovoj zemlji danas počela.

"Uvjereni smo da će naredna serija Pfizerove vakcine protiv koronavirusa biti isporučena naredne nedjelje, i to nekoliko miliona doza”, izjavio je ministar zdravlja nakon što je danas vakcinisana prva osoba u Velikoj Britaniji.

On je počeo da jeca nakon što su 90-godišnja baka iz Coventrija i penzioner iz Warwickshirea postali prvi ljudi na svijetu koji su dobili odobrenu vakcinu protiv koronavirusa, dok je ova zemlja preduzela veliki korak ka okončanju pandemije na takozvani “V- Dan” (dan vakcinacije).

Međutim, gledaoci su njegovo ponašanje ocijenili kao „sramotni nastup“ i optužili ga za lažno plakanje „krokodilskim suzama“, piše nova.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije