Merkel se danas sastaje s Schmidtom i Inzkom u Berlinu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Beograđanin

Dok mi iznutra muljažama podrivamo i razaramo panevropsko tržište energenata, naši prirodni saveznici poput Afganistana i Irana to obavljaju izvana, i kada oni unište Tursku, ona više neće moći pomoći Bugarskoj. A onda mi bez većih problema možemo uništiti Bugarsku Nemože nam niko ništa, jači smo od sudbine HA HA HA.

Beograđanin

Rumunija je mnogoljudna, pa naš glavni plan za uništavanje pomenute tvorevine jeste da njihovim stanovnicima uvaljujemo i prodajemo razne prehrambene, farmaceutske i kozmetičke otpatke kao i deterdžente i slično, a sve u cilju provociranja raznih bolesti od kojih bi se masovno razboljevali i mučno umirali. Tako smo ih mnogo i lukavo ubijalli otrovom arsenikom 1851-e godine, čime smo po prvi put praktično realizirali naš ekstremistički plan Načertanje iz 1884-e.

Beograđanin

Mađarska je slabo naoružana i goloruka pa je namijeravamo napasti nakon što prethodno radikalizujemo i pretvorimo Vojvodinu do nivoa iznad 90% (poput nas).

Guest

To trojka!! Hajmo cvrste odluke i samo naprijed. Gazimo neprijatelje BiH.

/ Najnovije