Merkel poslala snažnu poruku svjetskim silama: "Spremna sam"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baton

Nemoj samo ti baba boga ti .

mrki

Omi, (nano) nije ti još jasno da si izmanipulirna KGB metodama..Ovo što je uradio Putin 24 februara, napodom na Ukrainu.. Kuha se više od 20 godina, Prvo Rusija nije zadovoljna svoji statusum i ishodom hladnog rata, drugo Putin je na vlasti više od dvije decenije , a ne ogranićena moć,toliko vrijeme mjenja psihu jako... onda sve je to nekakoko bilo za predvidjeti od kulturnog modela Rusije, onda stavljanja Rusije pod pritisak od strane zapada... Ishod je poznat a to je rat a kako će se završiti to niko ne zna...Muti.. ti si zadnja koja može pomoći jer makirovka sa jedne strane i posrnula američka administracija sa druge strane mogu samo izroditi Veliku KINU

Tango

Ova stara KGB spijunka, opet se angazovala da spasava svog bivseg sefa.

Nespreman

Ne znam zbog cega je Merkelica spremna,ali da sam joj savjetnik rekao bih joj da prvo kaze Putinu,pa onds Zelenskom da pojacaju svoje ratne akcije,ali da vise nema djabe oruzja sa zapada,a rusima da kaze davajte naftu i plin,a mi necemo pomagati Ukrajini.Niti jedna od te dvije drzave nije vrijedna patnje cijeloga svijeta,a njihov pad i medjusobno unistavanje je dobrobit za cijeli svijet.Dok se Rusija i Ukrajina budu oporavljale bit ce plina,nafte,umjetnog goriva,suncokreta i ostalih zitarica.Svijet ce krenuti u blagostanje,a te dvije drzave ionako nista ne vrijede.

/ Najnovije