Melania prvi put viđena u javnosti od suđenja Donaldu Trumpu

0
Radiosarajevo.ba
Melania prvi put viđena u javnosti od suđenja Donaldu Trumpu
Foto: Instagram / Melania Trump i Donald Trump

Svi su se pitali gdje je, a sada se konačno ukazala. Melania Trump viđena je po prvi put od hapšenja njezina supruga Donalda Trumpa prošle sedmice, a moglo je se vidjeti kako s njim uživa u uskršnjem doručku u njegovom klubu Mar-a-Lago.

Bivša američka prva dama i 76-godišnji bivši predsjednik 'uhvaćeni' su kako zajedno prolaze plesnom dvoranom Mar-a-Laga uz ovacije publike. Izlazak je označio povratak u normalu za Donalda i Melaniju, koji su se u prošlosti znali zajedno fotografirati za uskršnji doručak, što im je predstavljalo dio praznične tradicije, piše Jutarnji list.

Trump je bio odjeven u svoje uobičajeno odijelo i kravatu, a 52-godišnja Melania nosila je bijelu bluzu s ljubičastim cvjetnim uzorkom.

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Inače, mnogima je zapelo za oko kako se Melania nije pojavila na Trumpovu govoru koji je održao proše sedmice nakon suđenja na Manhattanu, gdje je optužen za 34 krivična djela u vezi isplata tajnog novca porno zvijezdi Stormy Daniels i Playboyjevom modelu.

Njezina odsutnost izazvala je upitnike iznad glava mnogih, posebno zato što je njezin otac Viktor Knavs viđen u prvome planu tijekom zetova govora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije