Dmitrij Medvedev zaprijetio nakon terorističkog napada: 'Smrt za smrt'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SCH

Rusi dan ranije napali Kijev sa desetinama projektila, sve na civilne objekte... sad ovaj debilko priča o pravdi, osveti, krvi nevinih...

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

voljeli bi da te vidimo na djelu

Medvedov neka nista negovori .PREDJI SA RIJECI NA DJELA ..ako sutra opet pukne na rusiju ti ces samo isto da govoris

prvo MEDVEDOV pretresi Bosnu

***

Sve dajem za pravo Putinu, ali jedno ne!

Ukrajinu je trebao odmah vojno osvojit, komplet do poljske granice i samo prikljucit Rusiji, kamo i pripada. To povijesno gledajuci nikada nije bila zasebna drzava. Samo sluzi kao leglo fasista, terorista, te kao americki vojni poligon i zariste za izazivanje svih mogucih kriza u Europi, ukljucujucu ekonomsku uz porast svih cijena, a to svi trpimo. Sa tim ne treba dozirati, kako to Rusija radi u ove dvije godine, nego jednom masovno navalit i rijesit jednom za svagda.

Žika provala

Ukrajinu je trebao odmah vojno osvojit, komplet do poljske granice i samo prikljucit Rusiji, kamo i pripada. To povijesno gledajuci nikada nije bila zasebna drzava. Samo sluzi kao leglo fasista, terorista, te kao americki vojni poligon i zariste za izazivanje svih mogucih kriza u Europi, ukljucujucu ekonomsku uz porast svih cijena, a to svi trpimo. Sa tim ne treba dozirati, kako to Rusija radi u ove dvije godine, nego jednom masovno navalit i rijesit jednom za svagda. ka Sve dajem za pravo Putinu, ali jedno ne! Lijepo Živane, zaslužio si sendvič, može i više majoneze.

rusi su

****

Ima ti u nane medju nogama jos malo moje....

Lijepo Živane, zaslužio si sendvič, može i više majoneze. ka Žika provala

/ Najnovije