Medvedev tvrdi: Prijetnja sukobom Rusije i NATO-a nikada nije bila tako stvarna od kubanske krize

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Ovo je onaj klovn koji je prijetio nuklearnim udarima po Londonu, Briselu i Berlinu. Prije par dana je rekao da Rusija pobjeđuje i da sve ide po planu, danas opet o trećem svjetskom ratu, kakav klovn.

Smešan je

Cilj je bio upasti u Kijev, strušiti aktualnu pro-zapadnu vlast i anektirati teritorij sve do Moldavije. I sve u svega nekoliko dana. Kako se nije desilo ni jedno ni drugo, a rat je evo na pragu da uđe u treću godinu, savjetujem ti brko da prestaneš bulazniti. U manje od dvije godine rata u Ukrajini, izgubili ste vojnika petoduplo više u odnosu na devet godina rata u Afganistanu.

Samo vi ratujte

***

vidimo ukrajina je pobjedila

Cilj je bio upasti u Kijev, strušiti aktualnu pro-zapadnu vlast i anektirati teritorij sve do Moldavije. I sve u svega nekoliko dana. Kako se nije desilo ni jedno ni drugo, a rat je evo na pragu da uđe u treću godinu, savjetujem ti brko da prestaneš bulazniti. U manje od dvije godine rata u Ukrajini, izgubili ste vojnika petoduplo više u odnosu na devet godina rata u Afganistanu. ka Smešan je sta bi bilo da nedobiju naoruzanje Sta ce biti kada dodje Tramp

/ Najnovije