Masovni bojkot američkih proizvoda zbog podrške Izraelu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neine

Bojkot Hrvatske i Austria Češka proizvoda

Ztz

Auuu a niko iPhone da razduži. Koja patetika sa ovim činom haha.

Populus

To to.. hajmo sad svi briši Instagram, tik tok, fb.. Hoćete al u dunjama žutim. Nemoj te praviti budale od sebe za neki fck populizam..

Auuu

***

A STO DA NE

To to.. hajmo sad svi briši Instagram, tik tok, fb.. Hoćete al u dunjama žutim. Nemoj te praviti budale od sebe za neki fck populizam.. ka Populus Pasiju izmetu i do sad.narod.živio i bez telefona a kamo li Instagram.Da se sve bojkotuje djeca bi vam bila normalnija

Namidak

*** i do sad.narod.živio i bez telefona a kamo li Instagram.Da se sve bojkotuje djeca bi vam bila normalnija ka A STO DA NE Potpuno se slazem. Mi posljednja, "hibridna" generacija znamo sta znaci uzivati i zivjeti u trenutku... koncert nisi mogao poslati simpatiji nazoves je na broj da eto ko fol cuje nesto (a samo susti u slusalici)... nema vise fudbala, picigena ni viktorije... nema curica da se igraju špage ili školice... nema vise nicega... ni da odes u "krađu" u neki najblizi vocnjak zbog furke da te zaganja neki dedo ... nema vise zivota... sve zaboravljamo, jer koristimo ove telefone, na sebi vidim koliko slabo imam kratkorocno pamcenje.

Dobra ti svaka

Potpuno se slazem. Mi posljednja, "hibridna" generacija znamo sta znaci uzivati i zivjeti u trenutku... koncert nisi mogao poslati simpatiji nazoves je na broj da eto ko fol cuje nesto (a samo susti u slusalici)... nema vise fudbala, picigena ni viktorije... nema curica da se igraju špage ili školice... nema vise nicega... ni da odes u "krađu" u neki najblizi vocnjak zbog furke da te zaganja neki dedo ... nema vise zivota... sve zaboravljamo, jer koristimo ove telefone, na sebi vidim koliko slabo imam kratkorocno pamcenje. ka Namidak

/ Najnovije