"Masakr u Gazi u potpunosti je djelo Zapada": Pročitajte detalje iz govora Erdogana u Istanbulu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

Koliko kurda, zena, djece staraca mora umrijeti da svi shvate da si ti terorista, i zlocinac, pleme ti hebem pogano

Haha

Pokušavate li ponovo razbuktati borbu krsta i polumjeseca? Ako vam je to cilj i namjera, znajte da ovaj narod nije umro." O čemu ovaj idiot trabunja?

Sorry

Erdogane oprosti,ali na tvoje rijeci se zapad ne obazire.Trebao si razvit nuklearno oruzje i zapad bi te uvazavao.

DoDICKgenocidas

Imas li makar ti mu..da pa da objavis rat da se digne sve??

BRAVO PREDSJEDNIČE

***

***

***

Mile

Vrijeme je za novi svjetski poredak. Izrael , uz pomoć Amerikanaca, radi na tome. Ovo će biti granica između istoka i zapada. Granica ostatka svijeta i islama. Slijedi zabrana sotonske vjere islama u Evropi i na zapadu. Jedino tako može biti mira.

Bosna

Ovo je delo Islama, radikalnog Islama i Islamske države koju treba izbrisati.

Eto

Pazi šta kaže islamski radikal, koji negira turski genocid nad Armenima?

***

***

user90104

NAJVEČE ZLO OVOG SVETA JE IRAN + HEZBOLAH SA RADIKALNI ISLAMOM.TO JE OTROV OVOG SVETA.

Znašli

Erdogane znas li da nema drzave u kojoj amerika nije mutila osim onih koje imaju nuklearno oruzje kao Indija i Pakistan.Turska je mogla razviti nuklearno oruzje,ali ste bili pod americkim utjecajem vjerujuci da ce vas stititi,ali vidis li sad da židovi kolo vode,a amerika ih podrzava u svemu sta rade

Borac sa kauča

>>Pokušavate li ponovo razbuktati borbu krsta i polumjeseca? Ako vam je to cilj i namjera, znajte da ovaj narod nije umro." O čemu ovaj idiot trabunja? ka Haha<<Zar ono Jevreji nemaju Davidovu zvijezdu pitam samo

Guest

Tako je i Tito govorio o zapadu, samo sto je Tito poslao JNA na Sinaj i prekinuo sve odnose sa Izraelom.

/ Najnovije