Mariupol postaje jedan od najkrvavijih ruskih neuspjeha: ‘Znate li vi šta je ispod?‘

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azov

Welcome to hell .

Vi

Niste normalni, tiha ruska invazija je u ijanje 15.000 rusa za 8 godina, a ovo proglasavate pobjedom. Pa imate li morala imalo, jadan narod za kojeg radite ovakvu propagandu a Rusi uradili dosad sve sto su zamislili, ali sta cete vi jadnici zarad americkih interesa lajete i pricate nebuloze a narod tamo gine, . Vi ste jadni bolesni idioti.

gost

Niste normalni, tiha ruska invazija je u ijanje 15.000 rusa za 8 godina, a ovo proglasavate pobjedom. Pa imate li morala imalo, jadan narod za kojeg radite ovakvu propagandu a Rusi uradili dosad sve sto su zamislili, ali sta cete vi jadnici zarad americkih interesa lajete i pricate nebuloze a narod tamo gine, . Vi ste jadni bolesni idioti. ka Vi ***

Sis

Samo Vi zapadni smećari i dalje tapšite svoju braću fašiste i govorite kako su pravi branioci, a pojma nemate sta je po strani. Rusi uvijek pobjeđuju. Pobjediće i ovaj put, na ovaj ili onaj način. Pokušaj zapada da ih skloni u stranu je propao i toga su svi svesni, zato i rade ova propagandna sranja, vec viđeno puno puta, a Ukrajine više neće biti, onako kako je bilo, pa toga su svi svjesni i na zapadu, izgleda nije samo radiosarajevo. Pokušaće i dalje forsirati samo da sto vise pravislavaca pogine, a to da će neko Rusima suditi i ostale budalastine, samo za smijeh. Zapamtite, Rusi uvijek završavaju rat, nikad ne počinju, to su činjenice, e sad ko voli sanjati, neka nastavi.... Pametnom dosta.

Odgovor ovom Azov

Ti i hoćeš u pakao uskoro, spasa Vam nema. Stigli su Vam Rusi pred poslednju kapiju nakon koje letite u prevaspitanje ili pakao jer drugo za Vas ne postoji. Bay bay...

/ Najnovije