Majka monstrum objesila dvoje djece i silovala porodičnog psa

Radiosarajevo.ba
Majka monstrum objesila dvoje djece i silovala porodičnog psa
Foto: Mirror / Lisa Snyder

Majci iz SAD-a sudi se za ubistvo dvoje djece - Connera (8) i Brinley (4).

Na optuženičkoj klupi je Lisa Snyder (37) koja je optužena da je objesila svoje dvoje djece i silovala porodičnog psa, navela je policija, prenosi Mirror.

Istražiteljima je rekla da nije ubila djecu te da su četverogodišnja curica i osmogodišnji dječak prijetili ubistvom.

No u dokazni materijal koji će se naći pred sudom pokazuje da je Snyder googlala "ugljen monoksid u autu koliko dugo do smrti" i "vješanje", a pretraživala je i epizode dokumentaraca o onima koji su se izvukli s ubistvom u sedmicama prije nego što su djeca umrla u porodičnom domu u Readingu u Pennsylvaniji. 

Sada je suočena sa suđenjem za ubistva.

Pisalo se da je planirala počiniti ubistvo nakon što je uhapšena, no svjedokinja je rekla sudu da joj se Snyder povjerila o ubistvima.

Policija je djecu pronašla mrtvu u porodičnoj kući u septembru prošle godine, a istražitelji su naknadno navodno pronašli i eksplicitne fotografije na kojima Snyder seksualno zlostavlja porodičnog psa.

Lisa je 2014. ostala bez dvoje djece kada su joj ih vlasti oduzele, no vratili su ih natrag nakon nekoliko mjeseci. Još nije poznato zašto.

Majci monstrumu prijeti smrtna kazna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije