Mađarska nacionalistička vlada od danas na čelu EU uz poruku: "Učinimo Europu ponovo velikom"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hicemo

Posijacemo arijevce u Hude jame.

Dokle ćemo izdržati

bošnje moje, nahebali smo... ameri nas puštaju niz vodu, njemačka kolabira, putin se približava!!

***

***

Vise

Pa svako ko ne zeli rat i umiranje vi proglasavate za desnicara , nacionalistu, itd. A ovi sto rade sve na produzenju ratova i sirenju su vam super, demokrati. Svim novinarima koji su placenici obicni treba zapamtiti sve od korone pa do sada i ako bude ratova odmah vas pohapsiti i u prve redove pa branite u rovu plate mizerne koje ate uzeli da biste promovisali ratove i strah.

333

Koja ofucana prica :D. Cim neko pomene patriotizam, prvo treba provjeriti novcanik, a onda nastaviti biti vrlo oprezan, jer logori su uvijek iza coska. Onaj ko misli da ovakvi razmisljaju o dobrobiti gradjana i drustva, i da su veliki mirotvorci, su stvarno, ali stvarno mala djeca koja su se rodila juce. @Vise Ovaj nije za umiranje i za ratove? Koliko ti je godina, molim te? U medjuvremenu odi procitati samo Zakon o radu u Madjarskoj, da naucis nesto o robovlasnistvu pod patriotama i mizernim platama. Pravilo 1: Ne slusaj sta neko prica, nego gledaj sta neko radi. Pravilo 2: Sve sto cujes provjeri iz nekoliko izvora, i uvijek se obrazuj. Bez pravila 1 i 2, nema suplje koju populisti ne mogu prodati takvima kao tebi.

/ Najnovije