Macron: Putin je napravio historijsku i fundamentalnu grešku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ti ces, beskicmenjace neoliberalni sa stupnjem podrske u vlastitom narodu 20%, rec jednom odlucnom vodji sa stupnjem podrske od 80% u vlastitom narodu sta je on pogrijesio.

Fuj, Rotsildovac. Krvopija naroda.

Miki

Jesi li imao znatno vise kontakta sa klintonom kada su nato snage napale suverenu srbiju koja je vodila rat protiv terorista na srpskoj teritoriji? Licemjeru pogani. Ne odredjujete vi nista po zakonu nego napadate koga hocete bez ikakvih pravila i normi. Samo ste se probudili ujutro i rekli: ko je na redu mogli smo malo srbiju da joj unistimo mostove i infrastrukturu iako ne znas ni na mapi gdje je niti je bilo razloga za napad jer srbija NIJE napala nato zemlju nego je vodila rat na SVOJOJ teritoriji. Smrt nato generalima i okupatoru koji je to naredio!

Ho

Lijepe riječi su ukras!

Ho

srbija agresorska genocidna zemlja, trebali su je poravnati ,pa zasaditi kukuruz , bilo bi vise koristi , ovako steta sto postoje, samo prave belaj, a tebi sto mi brises komentare, ***

/ Najnovije