Macron poručio antivakserima: Otežat ću vam život

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hamo

Ma da, to ti je najveci problem. Otezaces im zivot dok ne pristanu na dobrovoljnu vakcinaciju. To sto se i vakcinisan moze zaraziti i siriti zarazu, nikom nista. Sve se svelo na covid pass i kontrolu kretanja. A booster dodje kao mrkva na stapu. A to sto je sve besmisleno, nema veze....bitna je kontrola. I sta s tom vakcinom koja je kreirana za soj koji je iscezao? Bosti ljude za nove mutitane sojeve prehlade. Eto imas visoku stopu vakcinacije a zaraznost 5x veca nego prosle godine kada niko nije bio vakcinisan. Fino reci da ste prodali drzavu i resurse farmaceutskoj kuci Pfizer i da nema drugog izlaza dok ne otkupite 8 doza i sve ugurate narodu u ruku, bez izuzetka al da bude dobrovoljno jel. Haj nek bude obavezno, pa snosi odgovornost za posljedice, vec fasisticke igre represije igras, podanice elita.

Guest

Guest Jadan je predsjednik koji svoje gradjane ucjenjuje. Umjesto da ih priblizi sebi i usputno im kaze vrijednost vakcine on ucjenjuje. Ne bih dalje o njegovoj licnosti kazenarod Bog je bez mane.

Guest

Guest @ Hamo Zato ce ga na izborima da ne kazem sta zna se.

Liberte

Cijeli svijet napala prehlada Omicron, samo je Francusku napao fašista Omacron

€€€€€€

Osnovno ljudsko pravo,PRAVO NA SLOBODU.Tuzit ga i izgubit ce parnicu na svakom sudu,pa i opstinskom.Neprikosnoveno pravo.

500%

Vakcina da bi bils validna i u upotrebi,mora proci ispitivanja koja traju najmanje 10 godina.ovo je genocid nad genocidima i vjerovatno ce svi nakraju odgovarati zbog ovog javasluka.

Ob

I Faraon je tako govorio u svoje vrijeme i ti ces biti na smetljistu istorije

/ Najnovije