Emmanuel Macron odgovorio na napade, posebnu poruku imao za Erdogana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Kad si izjavio da su karikature proroka Muhameta koje vrijedjaju najvecu religiju na svijetu Islam , sloboda govora , normalno je da si Makron aminovao karikature , a sada se izvlacis sireci lazi . Vec vidjeno. Svi su krivi osim tebe . Pa gdje se nalazi list koji vrijedja Islam u Francuskoj ili Zanzibaru ?

Guest

Bombardujte Meku i Medinu i spasite buduće generacije Arapa zla zvanog ISLAM. Islam je Fašizam u religijskom ruhu i biti protiv islama danas jest biti antifašist.

Sasa

Nije to slucaj u francuskoj? Hapsenje zbog karikature, slucaj aurora karikature sarkozijevog sina je jedan primjer. Author karikature replike na carli hebdovu uzasnu karikature demonstracija u egiptu - I on je zavrsio u zatvoru. Pa o cemu macron prica? Primjeru krsenja tzv sloboda u francuskoj je na hiljade.

N. Kremic

Karukature o Muhammedu su samo povod, dok je uzrok borba francuskih Nacionalista koji su spremni ponovo pokrenuti križarski rat samo da zadrže vlast u UN koja im ne pripada. Zahvaljujuči nepravednoj raspodjeli vlasti u UN, najmočnija katolička zemlja svijeta Francuska, koja se zaslužno zauzela da se genocid Turaka nad Armencima zaštiti isto kao i genocid Njemaca nad Židovima, mešetarski prikriva svoje Genocide nad Muslimanima Afrike koji još uvijek traju. Svi Genozidi nad muslimnima Evrope u BiH su tradicionalno radženi po receptima iz Pariza odnosno Vatikana, samo što su kuhari - dželati uvijek bili jadni Srbi i Hrvati a duhovni zagovarivači i posrednici Austrijanci. Francuski pedsjednik ako želi da preživi, ne treba se raspravljati sa Erdoganom nego treba da prizna da je Francuska planirala i sprovodila Genozide nad muslimanima BiH odnosno Evrope. Francuski predsjednik treba u clju vlastitog preživljavanja vratiti BiH državnost koju je Franscuska opljačkala. Ako Francuski predsjednik propusti priliku koju mu Edogan nudi, Francuska se nema čemu nadati. Francuska ima muslimana odprilike koliko BiH ima katolika. Ako se Emmanuel Macron na vrijeme ne potrudi da BiH dobije državnost istu koju uživa Francuska, onda Macron mora da računa da če muslimani po istim demokratskim načelima u Francuskoj postati konstituivan narod kao i Hrvati u BiH.

Meho

Kad si izjavio da su karikature proroka Muhameta koje vrijedjaju najvecu religiju na svijetu Islam , sloboda govora , normalno je da si Makron aminovao karikature , a sada se izvlacis sireci lazi . Vec vidjeno. Svi su krivi osim tebe . Pa gdje se nalazi list koji vrijedja Islam u Francuskoj ili Zanzibaru ? ka AB U Zanzibaru nije garant ali tebi sigurno paše više tamo.

Gh

Udruženi zločinački poduhvat Pohrvatići izdali ste svoju Bosansku katoličku vjeru ka Udruzeni zlocinacki poduhvat Evo ti pravog uzp-a, zapocetog od vaseg divnog alije zivkovica i priznatog od vasih bosnjackih novinara: https://youtu.be/2JwLvWkq-1I Sta ces sad reci baliyo lazljivi?

/ Najnovije