Lokalni izbori u Turskoj: Recep Tayyip Erdogan izgubio u dva najveća grada

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ništa novo

Uvijek je i gubio po velikim gradovima.

Sultan izgubio a...

Turska dobila. Neoosmanski wannabe Sultan Erdogan poharao je sve što je bilo ostavština Kemala Ataturka.Ataturka, koji je, privremeno, uspio urušenu Tursku izvući iz smrtonosne osmanske petrifikacije i entropije zatvorenog društva. Sve je to, u tiranskoj svemoći, Erdogan urušio. Kao što su, od 1990. od Vardara pa do Triglava, braća urušili tečevine jugoslavenske modernizacije. I cijeli postyu prostor katapultirali stoljećima unatrag.

Bla bla bla

***

Role

Mnoge tzv. demokratske zemlje mogu učiti od Turske i njene demorkatije. Ovo je pobjeda Turske, Erdogan je sve samo ne diktator kako ga nazivaju a to i dokazuje

Drmaju se kahvezi

>>>>Turska dobila. Neoosmanski wannabe Sultan Erdogan poharao je sve što je bilo ostavština Kemala Ataturka.Ataturka, koji je, privremeno, uspio urušenu Tursku izvući iz smrtonosne osmanske petrifikacije i entropije zatvorenog društva. Sve je to, u tiranskoj svemoći, Erdogan urušio. Kao što su, od 1990. od Vardara pa do Triglava, braća urušili tečevine jugoslavenske modernizacije. I cijeli postyu prostor katapultirali stoljećima unatrag. ka Sultan izgubio a...<< Vrati nas u buducnost bijeli evropski liberalni covjece. Daj nam pokazi tu urodjenu arijevsku superiornost i liberalizam. ka Bla bla bla<< Drmaju se kahvezi esdeaovskih hajvana u Spahinoj 14, a? Neka, bilhajr! Mashallah, mashallah!

Ole, lole, crni Role!

Mnoge tzv. demokratske zemlje mogu učiti od Turske i njene demorkatije. Ovo je pobjeda Turske, Erdogan je sve samo ne diktator kako ga nazivaju a to i dokazuje ka Role Niko elementarno pismen i razborit ne može i neće braniti urušavanje i rasap evropske demokratije, poharane neoliberalnim predatorstvom i metastazama ultradesnice što bujaju u rasizmu, ksenofobiji, islamofobiji. Ali učiti od Turske o demokratiji i mahati Erdoganom kao zastavom iste može biti samo sočna aprili-li-li šala. U suprotnom, Role, preporuči nas dileru koji ti nabavlja te "šarene pilule za lilule"!:)

***

***

***

***

Mala

Turci nisu ni svjesni sta gube na ovaj nacin. Erdogan je predsjednik za sva vremena. Zasto su zapadne zemlje bile protiv njega na izborima?

/ Najnovije