Ljekari u šoku trčali po pomoć: Ženi iz uha uzvadili otrovnog pauka

Radiosarajevo.ba
Ljekari u šoku trčali po pomoć: Ženi iz uha uzvadili otrovnog pauka
Screenshot / Susie Torres iz Kansas Cityja

Svjedoci smo mnogih neobičnih prizora danas, ali za Susie Torres iz Kansas Cityja je svakako pauk u njenom uhu bio vrhunac čudnih i rijetkih događaja.

Naime, ova je žena mislila da ima šumove u uhu jer joj je začepljeno od vode pa je posjetila ljekara, prenosi Večernji list.

Naizgled rutinski pregled pretvorio joj se u noćnu moru. Nakon kratkog pregleda ljekari su, ne znajući u tom trenutku da se radi o pauku, konstatirali kako Torres ima insekta u uhu, piše KSHB.

"Doktorica je istrčala van i rekla da mora ići po još ljudi. Nakon toga mi je tek rekla da misli da imam insekta u uhu", opisala je Susie Torres svoj pregled za KSHB.

Dodaje kako su joj nakon nekog vremena rekli da se radi o pauku te da je pokušavala ostati smirena i ne paničariti.

Nakon, kako kaže, kratke i brze intervencije, izvadili su ga van. Doktori su joj kazali kako je riječ o smeđem pauku samotnjaku koji je otrovan i nedovoljno istražen te se smatra potencijalno opasnim.

"Nikad nisam mislila da bi se zavukli u neki dio tijela", rekla je Torres nakon pretraga koje su potvrdile da nije bilo ugriza.

Susie Torres je kazala kako ne zna gdje ga je “pokupila”, ali da će od sada svakako biti na oprezu.

"Jučer sam prije spavanja stavila vatu u uši. Prestravljena sam", rekla je Torres.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije