Lijepa vijest: Američki pisac Jeffery Shaun King objavio da je zajedno sa suprugom prešao na islam

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I moji su prešli prije 500 god

Njegova privatna stvar a sta treba da je lijepo za druge ? Neka mi pojasni pametan teolog

Pitar

Zašto je ovo "lijepa vijest", je li ovo portal Islam.ba ili radio Sarajevo? Ili dajete lijep primjer statističkoj grešci u našem kantonu?

Infernalne igre bez granica

O zlu koje je u srce velikih svjetskih institucionalnih religija ne treba trošiti riječi. A "vjerski rat" za nove vjernike- naročito konvertite iz kršćanstva u islam, iz islama u kršćanstvo- vodi se trijumfalnim objavama koje označavaju pobjedu "naših"! -Čim je neki, od do jučer "njihovih", postao dio naše zajednice, kao naravno najbolje, najispravnije, najistaknutije. Još ako su u pitanju "poznate i slavne osobe" tad je ulov spektakularan- ulovili smo primjerke kapitalce. Kakve su to uopće vijesti da je neki ili neka postao musliman, kršćanin, budist ili hinduist? I još "lijepa vijest"??? Ružna bi bila da je obrnuto- musliman postao kršćanin? Ili je i to lijepa vijest? Kad se dogodi, također ćete je propratiti s istim oduševljenjem? U normalnim, zdravim društvima niti jedno niti drugo ili treće uopće nije vijest. Ali je vrlo bolesno, neodgovorno i tendenciozno u ovdašnjoj etnokonfesionalnoj barutani bacati ovakve petarde i podmetati požare.

svjetski

za koga lijepa vijest??? za sekuralni portal radiosarajevo.ba? skoro pa se vise citati ne moze...

Infernalne igre bez granica

O Zlu koje je u srcu velikih institucionalnih svjetskih religija ne treba trošiti riječi.

Bake

Vi niste fakat dobri, di je to lipa vijest..... I koga boli ... Hallo ba jel to postajemo fakat ***....

max

Cuj naslova"Lijepa vijest"!?Sta me zabole snjura na cipeli sto je tamo neko promjenio religiju???? To je njegova licna stvar u sta ce da vjeruje,na kraju uopste nije bitno ko je koje religije!!!!! Bitno je biti posten i moralan covjek.

La calcha

Lijepa vijest za citateĺje Saffa. Ostali ne mare

Bos-Sa

Dovoljno je da se moli za stradale i ako moze da im pomogne,i sretno i njemu i njegovoj supruzi.A naslov je vise nego los,”lijepa vijest”,za koga?

IBRO

***

Lijepa vijest:

***

/ Najnovije