Legendarni Klitchko pred TV kamerama: Sinoć smo ubili šest ruskih vojnika!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asko

Ovakve izjave te progone cijeli zivot, jer uvijek se nadje neko ko ima trenutnu moc da te za to procesuira. Bolje ti je suti.

Proliv

Snajper efektivno dejstvuje na metama kao ti

Kakono se kaze !

Rokaj da zalio nebo..☝️

Octane X

Pravi sportski duh

Ne_kontam

…a sta Cuck Noris kaze na to???

Hahahh

Hahahha, smijesna propaganda

gdlkkldhk

Bitke se dobijaju glavom ratovi srcem, kličko je uvek bio previše ziceraš da bi to shvatio ;)

nasvasta

Sad će biti neprijatelj četnicima i persona non grate u UZP kasabama.

TNT

Takve stvari sve i da su istinite se ne govore, pravi i hrabri vojnici tako nesto ne rade.

Baustela, nasvasta?

Sad će biti neprijatelj četnicima i persona non grate u UZP kasabama. ka nasvasta Jedini neprijatelj su polupismeni baustelci, okot pobjegulja

N

Samo rokaj agresore. To tije halal.

Zum

Malo je malo ....

Ako se boris kao u ringu

onda su tvoje tvrdnje dosadne! Jedan od najdefanzivnijih boksera moze samo da sanja o ubijanju. Dzaba slikanje

@_@

Legendarni gradonacelnik... Vidjet cemo iz koje zemlje ces se javiti kada rusi udju u Kijev. Svoju guzicu ces spasiti, a sitna buranija neka gine. Bit ce javljanje iz Japana od legendarnog.

D.

Mislis ili si siguran Klickovicu... Čuj Ruski Agresor... Nadam se da tako pišete i kad Amerika napada druge Zemlje i sam Nato... jesu i oni Agresori..Naravno ne ...Za Sarajevo je to zabranjena Riječ. .Bili bi odmah kao redakcija zatvoreni...A ne zaboravite i vaša braća Cecnci su Rusima ..Jesu i oni Agresori...Pojela Maca jezik!!!

/ Najnovije