Kurz: Ovo nije borba između kršćana i muslimana, nego civilizacije i barbarstva

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dee

"Neprijatelj je islamistički teror..."

Sasa

Znaci usvojen termin definitivno, islamisticki terorizam. Sreca pa je zapad propao do sad bi davno pokorili ostatak svijeta.

Gost

Ovo je ponovo septembar 1683, identicna situacija, identicni ciljevi samo su mehanizmi sprovodjenja drugaciji. Slijedeci veliki konflikt ce biti upravo izmedju Islama i Hriscanstva a ISIL je samo bila uvertira i pokazatelj kako ce to sve izgledati.

Murijas

Problem Evrope je sto stvari ne naziva pravim imenom nego sve upakuje u politicki korektne izjave cak i kad su ovakvi dogadjaji u pitanju. Islam i hriscanstvo su nespojivi. Primjera u svijetu na svakom koraku. Ne mozete ulje i vodu pomjestai. Druga i treca generacija imigranata nikad nisu prihvatili Zapad kao svoj dom. Sto to prije shvatite, to bolje.

ghost

Poremeceni majmuni koje treba drzati pod kontrolom, jer ovo ocigledno nije dovoljno.

Wien.!!

Reigija ili Vijera ne moze biti i NIJE niti jedna RADIKALNA, TO mogu samo da budu pojedinci ili grupe kao i idealogije ( ISIL, CETNICI , USTASE itd ). Niti jedna RELIGIJA ne Tolerise TEROR nego LJUBAV sto je po prirodi svakom normalnom i zdravom covjeku BLIZA. Peace.!!!

Faris

Neprimjereno je generalizirati stvari. Nisu svi pravoslavni srbi genocidaši niti su svi muslimani po automatizmu teroristi. Kao što ne postoji pravoslavni fašizam isto tako je rogobatno reci' - islamofašizam.

PETA GORA

Znaci usvojen termin definitivno, islamisticki terorizam. Sreca pa je zapad propao do sad bi davno pokorili ostatak svijeta. ka Sasa Vrijeme je za protjerivanje gamadi iz Europe a i iz BiH. Bez zadrske. A onda slijede ponovo Krizarski ratovi. Mozda ovaj put budu imali bolje oruzje. Usput: jel' ko vidio migranta u Sarajevu ovih dana? Posakrivalo se.

@peta gora

Sto pitas, jel ti fali koji, da ti prodam nekog svog za milju?

@sasa

Lazni srbine, sam si se razotkrio.

@faris

Sta se tu ima generalizirati kad je sve jasno ko dan, samo muslimani mogu ubiti nevinog covjeka radi karikature i sale na racun njihove vjere, to ne rade pripadnici nijedne druge vjere i tacka.

/ Najnovije