Krvavi rat u Ukrajini odnio još tri života: Poginuli mladi sportisti

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Zao mi je mladih ,neiskvarenih ljudi ,bez obzira na kojoj su strani.Zalosno je postojanje diktatura u 21.vijeku a nazalost veliki dio svijeta je diktatura koja je neprijatelj ljudskom bicu. Koliko ima dozivotnih predsjednika, koji "ne mogu" izgubit izbore.Treba cijenit slobodu jer se izuzetno skupo placa. Zemlja natopljena krvlju zove se domovina.

Fadil

Imate video ovih sportista kako uzimaju oruzije i idu na front....

Ruski plaćenici pišu komentare

Imate video ovih sportista kako uzimaju oruzije i idu na front.... ka Fadil Naravno da će uzeti oružje i braniti se, šta su trebali sjesti u baštu i čekati da ih Rusi agresori pobiju. Svako ko je napadnut treba da brani svoj kućni prag. ---------- Joj što ne mogu ovih plaćenika od Ruske ambasade i njihovih komentara. Ali đaba vam, niko nije lud ni glup, vaša ruska propaganda pravdanja agresije neće upaliti.

Za saku Dolara

Imate video ovih sportista kako uzimaju oruzije i idu na front.... ka Fadil Naravno da će uzeti oružje i braniti se, šta su trebali sjesti u baštu i čekati da ih Rusi agresori pobiju. Svako ko je napadnut treba da brani svoj kućni prag. ---------- Joj što ne mogu ovih plaćenika od Ruske ambasade i njihovih komentara. Ali đaba vam, niko nije lud ni glup, vaša ruska propaganda pravdanja agresije neće upaliti. ka Ruski plaćenici pišu komentare<< PA KOGA SU TO RUSI UBILI A DA NIJE PUCAO NA NJIH??? STO NE PUBIJU OVE NACISTICKE ZENE STO BLOKIRAJU KOLONU PREMA MARIPULJU??? Ti si pomjesao Irak i Ukrajinu, to su radili tvoji LATINI KAD SU I SAMI PRIZNALI DA SU UBILI 500 000 IRACKE DJECE, I TO JE KAO KOLETERALNA STETA!!!

/ Najnovije