Kremlj poručio: Rusija ne priznaje Međunarodni krivični sud

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Fašisti sta drugo reci , Slava Ukrajini do posljednjeg rusa.

Naravno da ne.

Kao ni Amerikenjci. Taj sud priznaju samo slabici, roboti-poslusaci, imitatori americkog.

user1678805180

Mora se istaknuti da je slično reagovala i Amerika nakon Iraka, Avganistana, Guantanamo,...

Blimblo

Mora se istaknuti da je slično reagovala i Amerika nakon Iraka, Avganistana, Guantanamo,... ka user1678805180 Tacno, ali Amerika sama procesuira svoje osumnicenje prema istom zakonu kao i ostale gradjane (imas niz primjera iz Iraka). Takodje, mozes sjesti u avion, otici tamo i tuziti koga hoces, za sta hoces (imas primjere Japanaca, Koreanaca i Vijetnamaca). U Rusiji kriminalci drze sve, a kad bi sam otisao da se tamo pozalis na nekoga pojeo bi te mrak. Postoji razlog sto svi emigriraju na zapad, a niko na istok.

HAahahahahahahaG

HAahahahahahahaG

HAahahahahahahaG

>>Tacno, ali Amerika sama procesuira svoje osumnicenje prema istom zakonu kao i ostale gradjane (imas niz primjera iz Iraka). Takodje, mozes sjesti u avion, otici tamo i tuziti koga hoces, za sta hoces (imas primjere Japanaca, Koreanaca i Vijetnamaca). U Rusiji kriminalci drze sve, a kad bi sam otisao da se tamo pozalis na nekoga pojeo bi te mrak. Postoji razlog sto svi emigriraju na zapad, a niko na istok. ka Blimblo<< na čemu si ti, jado?!

/ Najnovije