Komandant "Hrvat" otkrio šokantne informacije s ratišta u Rusiji: ‘Samo je pitanje vremena’

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prestanite prepisivat lazi i zapadnu propagandu!

Jutros je ukrima u kurskoj dronovima od 500 Eura komad unistena izuzetno skupa baterija Crotale (15 mil eura), kojih je Francuska imala samo 10 komada. Jednu su poklonili ukronacistima i ta je jutros unistena. Rusi su se opredjelili za polagani rat jer im tako odgovara, jeftinije im je. A do cilja ce sigurno doci. Situacija u kurskoj im odgovara upravo ovakva kakva je, da se sto vise ukronacisticke snage vezuju za tu oblast, trenutno bez i najmanjeg interesa za Rusiju i tamo da ginu. Rusija nije nikada u povijesti izgubila obrambeni rat, to nije poslo za rukom ni takvima kao Napoleon i Hitler, a da ne bi zelembosu koji nije nikakav vojnik, nego je do pred koju godinu gol plesao pred publikom.... Pa bio podrzavan od strane zapadnih zlikovaca ili ne, on (oni) su vec izgubili rat. Pitanje samo sa koliko zrtava.

Ssso

Takodje ne vjerujem ocima koliko morate pratiti propagandu zapadnih oligarhija kojima je rat sve, a tudji zivoti nista. Pa mi bar morali biti neutralni jer smo prezivjeli rat. Zelenski ubija svoj narod a kupuje vinograde i auta, vile, jer je obicni pajac koji je postavljen da igra igru amerike protiv rusije. Rusija se ne moze pobijediti, kao ni Amerika, Kina. Oni su preveliki da bi ih neko pobijedio a vi se i na ovom portalu nasladjujete lazima i ljudima koji ginu bez nekog razloga. Na dusu vam bilo gnovinari.

General

Kao vojni strateg, potpuni je nonsens ulazak ukrajinaca na ruski teritorij. To ce cista sarena laza. Pa njemacke trupe su stotine hektara dnevno zauzimale ruske sikare i ravnice. To je iluzorno braniti. Zamislite sada da u sukobu '92 gdje srbi drze SAO Krajinu do Zadra i Karlovca preko pola Posavine do Osijeka, a hrvatska vojska osvaja neke livade po Vojvodini ka Subotici nebraneci Vukovar i Osijek. Taj poduhvat bi bio ravan kapitulaciji Zagreba '93.

/ Najnovije