Koju vakcinu protiv koronavirusa je primio Bill Gates?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Laze za vas idiote koji prenosite vijesti o njemu. Primio neki koktel vitamina. A idioti prenose vijesti o bolesniku koji je postao jos bogatiji u vrijeme pandemije, a ovce bleje.

JA1

@pa<< e hajde nam ti reci sta je on primio. Znas li makar tri stvari nabrojati o ovom covjeku? Ili i ti mislis da je on izmislio racunar? Garant ne znas al zato znas kako on zaradjuje, glupsone.

Od ovolike pameti

Od ovolike pameti koju prosipaju internet naučnici ama baš niko nema mrvu ideje kako da poboljša stanje sa epidemijom, privredom, raspadom čovječanstva. Sve znate o virusu, o lijekovima o vakcinama, stalno vas neko proganja, sve se ustremilo protiv vas. Tako pametni a niko od vas na ovom svijetu nikakve koristi nema. Jebi ga, naučnici izumili vakcinu, doktori liječe svijet, svak nešto radi, samo vi plači...e kmečite li kmečite. Haj malo odmori i prestani kmečat, ako ne možeš pomoći barem ne seri.

Zong

Kakav maliciozan naslov. Kao da ga je pisao teoreticar zavjera.

Ko o cemu-komunjare o "teorijama zavjere"!?

Beograd jako dobro placa "cetvorku", za bas GOLEME PARE,ali sve sto nama prebacuju ,desava se u Srbiji ustvari.Sva goovna prebacuju nama, za to su placeni domaci izdjanici i dezerteri iz" cetvorke"..Tako i ovo njihovo"glasilo" RSA.....pored skoro pa cisto srbskog, pravoslavnog AVAZA i katolickog KLIXA,za koje je "afera" ako se jedan Bosnjak i nakaslje(gdje ce politicari d a kasljuu?!), za njih kradja vijeka u Aliminiju i prebacivanje u Feal an Sirokom nije neka"afera" jer o njoij ne pisu.Za njih"Ikona"-bjelosvjetska sramota nije neka"afera" jer se o njoj ne pise..za njih nije neka"afera" kada glavni u sudstvu citave drzave sredjuje poslove ,dozivotne, srbima ali je "ASIM" afera jer je sredjiavo poao nekoj Fatimi -u po Sarajeva.Nije"afera" kada Dodik kaze da je"fukara jer je udata za Bosnjaka(a vi Bosnjaci opet letite radi"ljubavi" da se s anjima mjesate!Znace vam djeca kad odrastu...)...ne daj Boze da ej Baskir rekao da je fuklara Srbin koji je ozenjen Bosnjakinjom ili nesto slicno.Pa nebi osto od"facebok pøoliticara"polusrbina Dine Konakovica i njegovog pajde Pedje Kojovica, a da ne pominjem alkisa iz Konjica Niksica...Avaz, Klix,Depo,RSA,Zurnal,TV BiH,Federalna a posebno FACE..pa nebi ostao covjek od njih!Isto je sa ovim"zavjerama"..sve dolaze od njih!Podmecu nam na svakom koraku.Ali izdrzao ej Bosnjo i veca zla..nazalost...

Dugogodisnje BOTOVANJE....

@pa e hajde nam ti reci sta je on primio. Znas li makar tri stvari nabrojati o ovom covjeku? Ili i ti mislis da je on izmislio racunar? Garant ne znas al zato znas kako on zaradjuje, glupsone. ka JA1<< e hajde nam ti reci sta je on primio. Znas li makar tri stvari nabrojati o ovom covjeku? Ili i ti mislis da je on izmislio racunar? Garant ne znas al zato znas kako on zaradjuje, glupsone. ka JA1<< Ah evo i ovdje je morao da"zapisha" ovaj katoliban...kmet koji mrzi silam iz dna duse, kmet koji udara po svemu Bosnjackom,Turskom ,Arapskom...udara jer mu smeta ISLAM ,jer mu smeta din i iman sugradjana,jer bi volio da su svi danasnji Bosnjaci isti kao oni sto su bili"titini",koji im je zabranio i vjeru i jezik(pa danas od tog jezika"dopunjuju" srpski i hrvatski jer vidim da je odjednom FAKAT,JARAN i slicno otislo u Hrvatski jezik i koriste ga sad i gdje treba i gdje ne treba nebi li"dokazalai" da su to riejci hravtskog ejzika..Srbi su jos gori pa su uzelki MERDEVINE, HANUMU, DJUVEGIJU i slicno u "rijecnik srbkog ejzika" a sve zahvaljujuci SDP koji 2008 ukinu katedru Bosnaksog jkezika u Sarajevu a uvede katedru"jezika naroda BiH"......"bratstvo i jedinstvo",ucio krepani bravar...tako ce i ensttai anseg Bosanskog ejzika..HVALA SDP jos jednom.Imate ovakvih pravoslavnih i katolickih botova pun internet.Znam i koliko im placaju SNSD i HDZ i to od NASIH PORESKIH PARA...Plcamo dusmane da nas unistavaju...zato..sta god ti napises debilcino,svi su te prokuzili..jer"djelujes"ovdje vec godinama...kad ces u penziju vise????

OVO JE REPLIKA BOTU @ JA A NE NEKOM DRUGOM!

@pa e hajde nam ti reci sta je on primio. Znas li makar tri stvari nabrojati o ovom covjeku? Ili i ti mislis da je on izmislio racunar? Garant ne znas al zato znas kako on zaradjuje, glupsone. ka JA1<< >>@pa<< e hajde nam ti reci sta je on primio. Znas li makar tri stvari nabrojati o ovom covjeku? Ili i ti mislis da je on izmislio racunar? Garant ne znas al zato znas kako on zaradjuje, glupsone. ka JA1<< Ah evo i ovdje je morao da"zapisha" ovaj katoliban...kmet koji mrzi silam iz dna duse, kmet koji udara po svemu Bosnjackom,Turskom ,Arapskom...udara jer mu smeta ISLAM ,jer mu smeta din i iman sugradjana,jer bi volio da su svi danasnji Bosnjaci isti kao oni sto su bili"titini",koji im je zabranio i vjeru i jezik(pa danas od tog jezika"dopunjuju" srpski i hrvatski jer vidim da je odjednom FAKAT,JARAN i slicno otislo u Hrvatski jezik i koriste ga sad i gdje treba i gdje ne treba nebi li"dokazalai" da su to riejci hravtskog ejzika..Srbi su jos gori pa su uzelki MERDEVINE, HANUMU, DJUVEGIJU i slicno u "rijecnik srbkog ejzika" a sve zahvaljujuci SDP koji 2008 ukinu katedru Bosnaksog jkezika u Sarajevu a uvede katedru"jezika naroda BiH"......"bratstvo i jedinstvo",ucio krepani bravar...tako ce i ensttai anseg Bosanskog ejzika..HVALA SDP jos jednom.Imate ovakvih pravoslavnih i katolickih botova pun internet.Znam i koliko im placaju SNSD i HDZ i to od NASIH PORESKIH PARA...Plcamo dusmane da nas unistavaju...zato..sta god ti napises debilcino,svi su te prokuzili..jer"djelujes"ovdje vec godinama...kad ces u penziju vise???? ka Dugogodisnje BOTOVANJE....<<

JA1

Zahvaljujem na replici, ti uradis vise za mrznju prema SDA u jednoj replici nego ja sto uspijem sa sto komentara. Jos jednom hvala i molba da nastavis pisati ako moze sto vise.

Sasa

Ako je on primio ovu komercijalnu ja cu primiti konja u prkno

/ Najnovije