Ko odbije vakcinu u Austriji, čekaju ga drastične novčane kazne

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vakcinas

Treba ih sve u konclogore i postepeno poubijati tu...oni ce unaokolo hodati nevakcinisani !!

A da

Vidi se da nije slucajno Hitler iz Austrije....maku vam fasisticku...

,.,pravda za sve.,

Nikajav priblem,narode oruzje u ruke i ubijajte doktore i farmaceute,savremene fasiste,tribite ih da se nemogu razmnozavat,imate pravo na samo odbranu.

.

Da mi je pismenog antivaksera sresti! Također, ne znam nijednoga da nije sklon teškom nasilju. Znači, ipak je poremećaj ličnosti.

PapeMehlem

Vece je zadovoljstvo vidjeti anti vaxere na ventilatoru kad dascu i kazu da ce primiti vakcinu cim izadju (sto se srecom rijetko desi)

Vakcinas

I zaboravio sam reci da svakom nevakcinisanom na respiratoru isti treba momentalno ugasiti...a onda ispitati njegovu siru porodicu,kao i krug poznanika i prijatelja ko od njih nije vakcinisan,pa ih odmah egzekutirati pred svjedocima,a u svrhu vaspitanja i podizanja svijesti o vakcinama... Oni ce hodati unaokolo nevakcinisani..i prepadati nas koji smo to obavili.. Od pocetka pandemije ne spavam od straha zbog njih...

Vakcinas

...nije bitno sto sam ja zasticen..Bitno je da vi nevakcinisani glumite kako znate misliti svojom glavom..kako folirate da vas nije strah ove bolesti od koje je do sada umrlo blizu milijarde ljudi..kako vam ne pada na pamet da nosite maske itd.. Kada vas vlasti pobiju,onda cemo mi vakcinisani fino traziti da se vakcinisemo bar jednom mjesecno....sto je sigurno,sigurno je...

Antivakser

>>...nije bitno sto sam ja zasticen..Bitno je da vi nevakcinisani glumite kako znate misliti svojom glavom..kako folirate da vas nije strah ove bolesti od koje je do sada umrlo blizu milijarde ljudi..kako vam ne pada na pamet da nosite maske itd.. Kada vas vlasti pobiju,onda cemo mi vakcinisani fino traziti da se vakcinisemo bar jednom mjesecno....sto je sigurno,sigurno je... ka Vakcinas<<naravno da ja mislim svojom glavom,i upravljam svojim tijelom.nece svijetski hostopleri i pohlepni fasisti upravljat mojim tijelim.ti se udaraj vakcinama do kraja zivota,meni nesmeta,a to ko ce koga tribit vidjet cemo kad se narod pokrene,nebi vam bio u kozi.imperije i carstva su se rusila pred narodom.sve u svoje vrijeme.

Azazel

Banane, limun, Bijeli luk, inhaliranje pare I Vozda ubod....ko zeli neka primi 6 boosters a ko mi naredi da moram experimentalnu fasovat hehehe izbusicu ga k'o kantu

Kvin Latifa

Da mi je pismenog antivaksera sresti! Također, ne znam nijednoga da nije sklon teškom nasilju. Znači, ipak je poremećaj ličnosti. ka . Evo me. Fakultet, obrazovanje, IQ 120, znanje 3 jezika, ljubitelj slikarstva, pogotovo impresionista, slusam klasicnu muziku, volim knjige, i bas zato sto inam mozak ne zelim da mi ubrizgaju nesto neprovjereno.

Vakcinas

Mi volimo da primamo boce....MRNA instead natural imunity...zivjecemo po 150 godina,a vi nevakcinisani cete krepat' sutra...a mozda vas nase vlade i pobiju prije toga...i ako dobijemo rak od vakcina,nase vlade ce nas izlijeciti...a vama necemo dati ni u bolnicu..

commonsense

@Vakcinas, covjece, nazovi svog doktora, mislim da nisi dobro :D Cemu toliki strah, udahni duboko, 1 2 3 :)

sarajka

fašišti!

/ Najnovije