Ko je čovjek s rogovima, najupečatljivija figura među Trumpovim pristalicama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mentalna

Slika i prilika prosjecnog Trumpovog glasaca,bogati su za njega glasali zbog licnog interesa i smanjenja taxe dok je ova krezava sirotinja puna mrznje u sebi i fasizma jedva docekala takvu budalu pa da i njima 'sunce svane',Balkanci vecinom vole Trumpa sto i nije cudo,svaki fasista je u njemu vidio nesto pozitivno kao i kod Hitlera.

00009

Bošnje jadne, kao nešto znaju! Nadaju se da će im Biden pomoći da se riješe onih koje ne mogu očima gledati(Srba i Hrvata), a kojima oni jadnici , sami, nisu u stanju ništa da urade. Odmah da im kažem da se uzalud nadaju. Bolje bi im bilo da gledaju kako da poboljšaju svoj život. Bez Srba i Hrvata neće moći.

Neće da može

Bošnje jadne, kao nešto znaju! Nadaju se da će im Biden pomoći da se riješe onih koje ne mogu očima gledati(Srba i Hrvata), a kojima oni jadnici , sami, nisu u stanju ništa da urade. Odmah da im kažem da se uzalud nadaju. Bolje bi im bilo da gledaju kako da poboljšaju svoj život. Bez Srba i Hrvata neće moći. ka 00009 Ebo ti Bošnjo porodicu kompletnu.

Re 00009

Zamjenio si teze. Srbi i Hrvati ne mogu Bosnjake da gledaju , a koliko ste zaslijepljeni mrznjom prema Bosnjacima i Islamu da ste nas pokusali i fizicki eliminisati ali smo vas natakarili i opet cemo jer vam nikad oprostiti zlo koje ste nam nanijeli.

Strahinja

Kao da je snimano u Beogradu samo što su oni nosili šubare, zastave sa mrtvačkim glavama i slike Miloševića i Draže.

Fuke

Bošnje jadne, kao nešto znaju! Nadaju se da će im Biden pomoći da se riješe onih koje ne mogu očima gledati(Srba i Hrvata), a kojima oni jadnici , sami, nisu u stanju ništa da urade. Odmah da im kažem da se uzalud nadaju. Bolje bi im bilo da gledaju kako da poboljšaju svoj život. Bez Srba i Hrvata neće moći. ka 00009 Opet autoprojekcija. Dobro ti je neko ispod napisao, vi mrzite bošnjake i to se dobro vidjelo u periodu 92-95, a evo i do dana današnjeg se vidi na svakom koraku.

robot

Islamisti sviju mi!

@MršniMaterDjikane

.

/ Najnovije