Kineski predsjednik u Rusiji: "Svijet je u neviđenom haosu, ali znam šta će opstati generacijama"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***

Pa ja...

Bas ste vi ti koji ste doveli svijet u ovakvu situaciju....kina sa svojom "hinjskom ",opasnom politikom,sa svojom ekonomskom idejom da njihova roba preplavi citav svijet.....a rusija i pravoslavlje imaju jedan jedini cilj, imati oruzija vise nego ostali svijet i zauzet sve zemlje gdje makar zivi jedan pravoslavac ,znaci nama jako znana politika od ovog zadnjeg rata.

Zajednicki cilj Xia i Putina je da niko u svijetu

nema prevlast, da niko vise ne dominira, da niti jedna drzava ne namece drugima svoju volju i hegemoniju. Ako ima nesto svetije od ovoga u politickom svijetu, molim da mi se otvore oci jer ja ne vidim nista.

Ma ni blizu

nema prevlast, da niko vise ne dominira, da niti jedna drzava ne namece drugima svoju volju i hegemoniju. Ako ima nesto svetije od ovoga u politickom svijetu, molim da mi se otvore oci jer ja ne vidim nista. ka Zajednicki cilj Xia i Putina je da niko u svijetu I ti si vidim ubjeđen da ova dva lika donose slobodu o kojoj govoriš, koja jeste sveta?! Ova dvojica! Kina koja ima logore za Ujgure, Rusija koja baca kroz prozore, truje neistomišljenike, zatvara babe koje dignu transparet sa natpisom ""MIR"...

***

***

Cccc

I ti si vidim ubjeđen da ova dva lika donose slobodu o kojoj govoriš, koja jeste sveta?! Ova dvojica! Kina koja ima logore za Ujgure, Rusija koja baca kroz prozore, truje neistomišljenike, zatvara babe koje dignu transparet sa natpisom ""MIR"... ka Ma ni blizu I amerika koja je nastala na genocidu, ubija od kada postoji, ili britanija koja je napravila bar 8 genocida u istoriji itd. Ma bravo genije

O cemu ti?

>>I amerika koja je nastala na genocidu, ubija od kada postoji, ili britanija koja je napravila bar 8 genocida u istoriji itd. Ma bravo genije ka Cccc<< Oprosti, kako si došao do Amerke, Britanije... ja ih nisam ni spomenuo. Genije!

NE! Slobodu donisi drzava nastala na genocidu

I ti si vidim ubjeđen da ova dva lika donose slobodu o kojoj govoriš, koja jeste sveta?! Ova dvojica! Kina koja ima logore za Ujgure, Rusija koja baca kroz prozore, truje neistomišljenike, zatvara babe koje dignu transparet sa natpisom ""MIR"... ka Ma ni blizu .............................................tj. eksterminacije jedne cijele rase, a dok je drugu rasu drzala robovima do prije 2 i po minuta. Drzava koja je ili pocela, ili orkestrirala, ili namjestila, ili bas vodila AMA BAS SVAKI SVAKCATI rat od 45. naovamo. Uzmi citaj nesto, please....

Irfg

ZNACI , PREVEDENO ,SVI POCNITE OSVAJATI TUDJE I IMATE PODRSKU BRICS ! KOLO POCELO !

Ko je tebe diro, šta su ti radili?

.............................................tj. eksterminacije jedne cijele rase, a dok je drugu rasu drzala robovima do prije 2 i po minuta. Drzava koja je ili pocela, ili orkestrirala, ili namjestila, ili bas vodila AMA BAS SVAKI SVAKCATI rat od 45. naovamo. Uzmi citaj nesto, please.... ka NE! Slobodu donisi drzava nastala na genocidu Slomi se ti jadan da nam dokazeš kako je Amerika zlo, a ja tebi da ti ukažem kako je Rusija sa Kinom vrlo slična Americi, gore su što se tiče sloboda. A čiji li si da mi je znati, vučeš nam na Zahiragića i njegovu priču.

/ Najnovije