Kćerka se nakon 20 godina suočila s roditeljima koji su je seksualno zlostavljali

Radiosarajevo.ba
Kćerka se nakon 20 godina suočila s roditeljima koji su je seksualno zlostavljali
YouTube / Jim i Justine
Proteklih dana, brojni svjetski mediji objavili su potresnu priču iz epizode TV showa The Dr Phil, u kojoj se žena prvi put suočila s roditeljima koji su je seksualno zlostavljali kad je imala 11 godina.

Amanda, danas žena, prvi put je progovorila o zastrašujućem djetinjstvu koje je imala s roditeljima. Tjerali su je da pije alkohol, da ima seks s oboma, sve snimali i prodavali su to na internetu.

 

“Ukrali ste moju nevinost”, poručila im je kroz suze.

 

Njena majka, Justine, pokušavala je iskazati žal za učinjenim. Kazala je kako mrzi sebe zbog zločina koji je počinila, pa je rekla: “Znam da sam pravila loše izbore”.

 

U tom trenutku, dr. Phil izgovorio je nešto što svi mislimo: “U kojem to svijetu majka mirno posmatra svoju kćerku, djevojčicu, dok je njen suprug i kćerkin otac seksualno zlostavlja?”

 

 

 

Amandin otac Jim i majka Justine osuđeni su 1996, kad je Amanda imala 13 godina, na 20 godina u zatvoru. Oboje su na sudu priznali krivicu.

 

Amanda je u emisiji otkrila kako su je roditelji prisiljavali na seks, i zato su joj poslije davali nagrade, a majka joj je davala savjete kako da uživa. Tjerali su je i da gleda njih dvoje. Amanda kaže kako bi se, nakon toga, ponašali da je sve normalno. “Dali bi mi večeru, desert, kazali da operem zube i poslali bi me u krevet”.

 

Ono što je najgore od svega jeste to što je njen otac, kojeg je prvi put vidjela nakon 20 godina, kazao kako je sve to bila “šala i kako je to prije 20 godina bilo smiješno”. Dr Phil mu je poručio da zlostavljanje djeteta nikad nije bilo nešto s čim bi se normalna osoba šalila.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije