Karikatura lista Charlie Hebdo naljutila Erdogana: Ništa im nije sveto

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Da, Turci treba da nauče Francuze i Evropu šta su demokratske vrijednosti i slobode. Da umreš od smijeha!!!

Saraguza

ID korisnika 48262

090

@Ho, Po običaju, vi bošnje, u nedostatku argumenata, prostačite i vrijeđate. Valjda je to odraz vaše kulture.

Ho

@090 Nisam bosnjak , bitno je da si ti smrad srpski genocidni.

Doria

Vidjoh taj crtez i strasno je degutantan i uvredljiv. Moj stav je da ne treba vrijedjati nicije svece i svetinje. Niti ikoga pljuvati, omalovazavati, prijetiti, iskazivati mrznju. Moze nekoga kritizirati i odmjerenim rijecima (pod uslovom da se zna pisati i misliti svojom glavom). Tim budalama izgleda nije bilo dovoljno 12 nevinih ubijenih.

Gh

Da neces mozda turcine da im odsjeces glave onako demokratski. Ljudi decenijama tako rade svoj posao, nekima se svidja nekima ne svidja, ali im ne otkidaju glave zbog toga, jer nisu srednjovjekovni muslimanski divljaci, koje treba protjerati iz evrope, jer je vrijeme pokazalo da im tamo nikad nije bilo mjesto.

Gh

I zasto ne objavite tu karikaturu, jer ne smijete jer vam je bakir zabranio po nalogu svog sultana? Jeste li slobodni medij ili niste?

Žđmn

Radikalni islamista na vlasti u Turskoj. Dokle će ga Evropa i svijet tolerisati?!

/ Najnovije