Njemački medij: "Smrtna kazna" za Radovana Karadžića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ho

Nemora da strahuje, umire se samo jednom. Koja prava su imale zrtve rata?

Sasa

E ako su ti zatvorenici braca... Svashta.

Cuj, puni zatvori muslimana u Engleskoj?

ma nije moguce? To su jedna fina gradjanska raja i ne treba da se Karadzic boji. On je pobio hiljade tih terorista i kad cuju za njega i dan danas se muslimani useru od straha. Zar LAV da se boji magaraca?

@

Samo Vazelina dosta ponesi i nista se ne boj.!!

Romi

hahaha, naguzi se stari "beli orle", nek pršti perje

Guest

Sad ce mu vazelin biti vrijedniji od suhog zlata. Hihihihihihihihihihi...

Hugo

E ako su ti zatvorenici braca... Svashta. ka Sasa Pogotovo ako su Nigerijanci. Mozda su iz iste Galaksije kao Vulkanci. Sta znas.

Real

Šteta što ona 2 psa, Alija i Franjo, krepaše, da mu prave društvo!

Istina

Ne brinite vi za Rašu! Njemu, i u zatvoru bolje, nego 90% bos. raje na slobodi, u Bosanskom vilajetu!

/ Najnovije