Kakve sve rakete posjeduje Iran i koje je projektile koristio tokom napada na Izrael?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne može ništa zaustaviti hipersoničnu raketu

“Ali, vojni analitičari ističu da gotovo sve balističke rakete postižu hipersoničnu brzinu tokom svojih letova”. MISLIM DA ANALITIČARI NE RAZUMIJU razliku između supersonične raketne kao što je ISKANDER-M i hipersonične kao što je KINŽAL. Hipersonična raketa leti brzinom koja je 5-25 X brža od brzine zvuka. Zato uđe u atmosferu kao Meteor - to je ono šta vidite na video snimcima. Tom brzinom leti i interkontinentalna balistička raketa -kao ruski SARMAT ili američki MINUTMEN.

Evoga

Još jedan analitič̣ar od 3 marke , pun mi je k... ovih ratova, još i vi našli pametovat

Ljiljan

***

Nad i Mak

Netanyahu u bunkeru kao i njegov idol Hitler

Borac sa kauča

Za jedno dva do tri mjeseca će Iran govoriti heeeeelp heeeelllp onda će govoriti eto kako se oni samo brane Izrael su divljaci bla bla

Bibi sinoć pobježe u trezor

Za jedno dva do tri mjeseca će Iran govoriti heeeeelp heeeelllp onda će govoriti eto kako se oni samo brane Izrael su divljaci bla bla ka Borac sa kauča Da i ti skupa sa sljedbenikom Talmuda ne budeš bježao u trezor.

Jazuk, pravi

Ne znam kojom brzinom lete rakete ali kako vidim po vijestima Iranci su im skršili 20 aviona F-35. Svaki ovaj avion košta preko $100 miliona pa ti izračunaj

/ Najnovije