Kako Rusi s toliko nadmoćnijom avijacijom nisu zavladali ukrajinskim nebom?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Cuj kontraofanziva hahahaha

Gagi

Da bas cudno, po citav dan gledamo kako Ruska avijacija terorise Naciste u Ukrajini, a "Nisu ZAVLADALI NEBOM"??? A zelenski prije 10 dana moli Nato za avijaciju i pvo jer KAKO ON KAZE SVE SU IZGUBILI... ALI VI IZ SARAJEVA STE ZAJEBALI I GEBELSA SA LAZIMA I PROPAGANDOM... AHAHAAH

Sis

Kad misliš da veću glupost ne možeš pročitati, gle pojavi se na portalu idiotluk. Sam Zelenski moli za avione jer im je od 163 svršeno 145, što u vazduhu, što po aerodromima. Ima snimak Ukrajinskog vojnika kad ga pitaju šta je najgore kod Ruske armije, on samo glavom vrti i viče avijacija, avijacija. Ljudi sve ima na internetu iako je laži j montaža svuda, ali i to se zna ko prednjači u njima. Pa Srbi su NATO-u srušili nesto aviona a nemaju nikakav PVO, tako da očekivati da moćna Ukrajinska armija Rusima nece skinuti nesto aviona moze samo pravi idiot. Usput dronove im sad skidaju po 10 komada skoro svaki dan, i Turske i ove druge, jer su sad ubacili samohrane PVO sisteme uz svaku mehanizovanu jedinicu. Da su Rusi malo potcenili Ukrajince, jesu, da Rusi ovo neće završiti u svoju korist, pa to samo budala moze da vjeruje. Četvrtinu teritorije im uzeli i nastavljaju, a zapad sa Amerikom će se boriti do poslednjeg Ukrajinca. Pametnom dosta.

/ Najnovije