Kadirov ponovo 'u elementu': Sotone i nacisti. Upozoravam Zelenskog zadnji put

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

Ukrajinci će se braniti do zadnjeg Čečenca. Ne dižu oni ruke tek tako...osim desnu ponekad. :))

Nikolica s prikolicom

PS: Čečenci su ovih dana dobili batine u Sjeverodonjecku. Vjerojatno i u okolici Izjuma, ali za ovo nemam još potvrde. Allahu egber!

-----:MUSLIMAN;----'

Đehenemski štakor.Allah s,v ovakve oslovljava tako,štakori rata,stanovnici pakla.zaostali,debili i idioti.

Aaa

DABOGDA TI KADIROV OVO ZADNJE BILO....

Miki

Bosnjacki muslimani su jedina vrsta muslimana koji bezuslovno podrzavaju nato organizaciju u cinjenju ratnih zlocina nad civilima i vojnim pučevima u zemljama koje samo oni proglase diktatorskim a ne UN.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Guest

Zbog svoje lične koristi ne izlaziš iz .....,da iole imaš pameti šutio bi

(***** *****)

Bosnjacki muslimani su jedina vrsta muslimana koji bezuslovno podrzavaju nato organizaciju u cinjenju ratnih zlocina nad civilima i vojnim pučevima u zemljama koje samo oni proglase diktatorskim a ne UN. ka Miki sta bi trebali podrzavati genocidase srbe i ruse,koji su htjeli iskorjenit ovaj narod.kakva je vrijednost sistema oligarha,gori od komunizma,crvenih kmera i sjeverne koreje zajedno.

registriran

***

Porfiricus Geneticus

Bradati Putinov ćuko!!

NRW

Kakve koristi ima ova budaletina od ovog prljavog rata? Pljačka i ništa drugo. I on će reći da poštue neku vjeru. ***

Guest

haahha dobar mu diler ..

Dudek Krivousti Njofra

Spremte se spremte srpkinje kao 20.10.1944u Beogradu....

Dudek Krivousti Njofra

Spremte se spremte srpkinje kao 20.10.1944 u Beogradu...ČEČENI dolaze...

PODRZAVAJU MUSLIMANI IZ BOSNE JE LI NACISTE A KAD IM PALE KURANE

ONDA SKACU KO JARCI I MAGARCI

JE LI TO NACISTI NECE ISKORIJENITI MUSLIMANE

O CUDA VELIKOGA OVI IZ BOSNE SU POSTEDJENI ILI SAMO GLUME NAPUNILI STE VI GACE KADA JE ONAJ PALIO KURANE PO SVEDSKOJ PRVO BI VAS ISPEKLI POSLE TOGA POJELI

JE LI TO NACISTI NECE ISKORIJENITI MUSLIMANE

O CUDA VELIKOGA OVI IZ BOSNE SU POSTEDJENI ILI SAMO GLUME NAPUNILI STE VI GACE KADA JE ONAJ PALIO KURANE PO SVEDSKOJ PRVO BI VAS ISPEKLI POSLE TOGA POJELI

/ Najnovije