Kadirov: Garantujem vam, zauzet ćemo Kijev

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

22w

FUJ K A,D I R O V

Genocidasi

***svoju izdajnički ovaj je drugi Abdić. Zaboravio si pokolje čečena od strane rusije.

Bosanac

* ovaj ko *ruski * putko

Guest

Da bog da izginuli svi vi životinjski. ***. Gadovi. Zivi ako bog da gorjeli.

Dnevni red

Bruke i sramote

Bog je uz nas...

Allah je uz njega... kao što je i uz nas jer mi smo u pravu... slično kao što je Hristos bio uz Karadžića a Isus uz Čovića... Papa tvrdi da Isus poziva na mir, dok Ukrajinci tvrde da Isus zahtijeva osvetu... mada Hristos poručuje da će najebat od ruske pravde... ma sve je Šejtan za ovo kriv... ego je čudo :)

Sašio mi Đurica

***

DuškoDugouško

Vidiš kako ga je Putko dobro izdresiro. Može to ako postoji sila i volja. :))

Hercegovac u Bosni

Mi muslimani ko muha ,samo trazimo, smrad. Kakve veze imaju ceceni sa ratom u Ukrajini? A ratuju na obje strane.Žalosno.Još kad vidim da to pokusavaju ugurat pod plast vjere, POVRACA MI SE!

Miki

* jedina vrsta mudlimana koja podrzava zlocinacku organizaciju nato u agresiji i unistenju tudjih drzava a koje su vecinski bile muslimanske

X

Hocete li ga zauzeti onako kako je putin kitom zauzeo tvoj supak? Suti brada, ostaces kao djubrivo u Ukrajini! Jedino tako i mozes biti koristan!

Guest

ti si zauzet odavno

za Miki

* jedina vrsta mudlimana koja podrzava zlocinacku organizaciju nato u agresiji i unistenju tudjih drzava a koje su vecinski bile muslimanske ka Miki Nato ti je ocitao lekciju prije par stoljeca pa i dan danas cmizdrite da ste bili granatirani od par granata. Vi ste dokazali ko je jos barbarin u 21 stoljecu. Uzgred, tebe je nego dobro nagazio kad si frustriran da svako jutro pocinjes sa frustracijama i mrznjom prema pucanstvu druge vjeroispovjesti. Brini o sebi da si korektan i da ne pravis zlo drugima, jer na taj nacin se povratiti respekt i povjerenje medu pucanstvom.

superhik

Koji kreteni daju pozitivne lajkove ovom monstrumu ? !

Psihopata

Koji kreten! Nesto puno slicnosti sa bosanskohercegovackim bikom iz sela pored Banja Luke!

Opl

Zavrsices ti ko BinLaden ***

Franc

Ko komentariše ovo smeče

/ Najnovije