Josep Borrell: Putin se neće zaustaviti na Ukrajini, moramo obratiti pažnju...

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Misho

Ziv bio ne obracajte paznju kao sto niste obracali ni 92. Svako ko misli da bi Nato i EU pomogli nama je naivan. Koliko smo samo cekali da se zaustavi rat 92 a niko guzice nije pomakao. Ni evropa a ni arapi. Nadamo se da od nas Siriju necete napraviti!

Laktasenko dislike this !!

A ne svidja se bas ni bjelocarapanu sto mu iz schoopka viri..

Ramiz R

Haha pa svi znamo da nas nikada necete primiti u EU!

JA1

Daj boze da ste skontali. Pa svakoj budali je jasno da je srbija a sada i hrvatska destabilizirajuci faktor na ovim prostorima. Njihovi nacionalizmi sve susjede na balkanu ugrozavaju vec 30 godina a vama nije jasno

071

Vi znate da smo mi međunarodni protektorat i da je ovdje EUFOR, jer imate i pravnu obavezu vojne zaštite BiH? Poznato vam je to? I to da smo sa takve pozicije mogli davno biti primljeni u NATO i EU, ali vi ste bili previše zabavljeni sjedenjem po kafanama i pravljenjem ustupaka trojici destabilizatora i korumpiranih etno-nacionalista koji ne predstavljaju nikog. Pričate sada o BiH kao da ste se juče ovdje pojavili, i kao da je Bosna u zakavkazju. Nećete izbjeći odgovornost. Ili pokažite modikum političke zrelosti i hrabrosti, odnosno liderstva, ili ćemo svi zajedno snositi ozbiljne posljedice. Ovaj put i vi. Pored Zelenskog izgledate bijedno.

Guest

Guest Isli ako je star da ima vise farbe. Ne zna da mladi kad spavahu znaju vise fazona nego on sa svojom tezinom. Znamo kako ste nas branili da nije Predsjednik USA Biden sadasnji se zauzeo tada mi bi kao Palestina ratovali od rodjenja do smrti.

vi šaljite, a rusi i bjelorusi

će ih odmah obarati čim uđu u "ukrajinski" zračni prostor.

Dla

I ako se rat iz Ukrajine prelije onda odmah po hitnom postupku cijeli Balkan primate u EU ? Da budemo topovsko meso svi skupa ? Zaradi vas?

Ljiljan

Ovo je šanaa za BiH,C.G,Makedoniju,Kosovo,krvačku.....da svi zajedno sve serve/sluge (današnji srbi krivoslavci)potamanimo,proćeramo i ostatak potovarimo na traktore I poslat nazad na pradjedovske karpate I jedan dio putinu na uralJedino tako možemo imati trojan.mir I spokoj na ovim prostorima!

Bosanac

Treba napast GENOCIDNU TVOREVINU ocistit je od GENOCIDNIH ZIVOTINJA isloristit priliku dok ruse smrdljive tamane po Ukrajini

@Ljiljan

Ovo je šanaa za BiH,C.G,Makedoniju,Kosovo,krvačku.....da svi zajedno sve serve/sluge (današnji srbi krivoslavci)potamanimo,proćeramo i ostatak potovarimo na traktore I poslat nazad na pradjedovske karpate I jedan dio putinu na uralJedino tako možemo imati trojan.mir I spokoj na ovim prostorima! ka Ljiljan Tako je nešto i hitler govorio za Jevreje. Samo ko će da ide ratovati ti koji si na zapadu il mi koji smo tu ostali BiH

@Bosanac

Ti si genocidaš koji bi napadao ustvari drugi da napadaju a ti da gledaš sa sigurne udaljenosti od 30000km

FASISTO HITLERU

BRANITE NACISTI NAORUZAVATE NACISTE ZA UKRAJINU DRZAVU KOJU NACISTE BRANE

Sa

Zakuhavas smedje jedno staroganskona onda neko drugi gine, umri starkeljo iadni i pusti nas da zivimo.

/ Najnovije