Joe Biden zaplakao na posljednjem velikom govoru: Pritrčala mu kći i izvela ga na binu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Izradi dedo Bajden, Zelenskog k’o bekana

Ukrajina bi trebala platiti štetu nanesenu njemačkoj ekonomiji nakon uništenja plinovoda Sjeverni tok, izjavila je zastupnica u Bundestagu Alice Weidel. Američki list Wall Street Journal kasnije je citirao izvore koji tvrde da je ukrajinski lider Vladimir Zelenski prvobitno odobrio plan sabotaže plinovoda.

ali ono kada si rekao

CUVAJTE DUSU AMERIKE I JEDINSTVO SVOJE ZEMLJE .................TO JE ISTO KAO TITO STO JE GOVORIO CUVAJTE CJELOVITU JEDINSTVENU JUGOSLAVIJU OD IZDAJNIKA I SPOLJASNJIH NEPRIJATELJA CUVAJTE BRATSTVO I JEDINSTVO KAO ZENICU OKA SVOG JAO BAJDENE PA TI SI KAO TITO

CUVAJTE DUSU AMERIKE I JEDINSTVO

KAO DA JE TITO STAJAO I GOVORIO .........BAJDENE TI SI ISTO KAO TITO NAMA STO JE BIO JUGOSLOVENIMA SFRJ JUGOSLAVIJE TO SI TI ZA AMERIKU

Nema džabe ni u stare babe

Ukrajina bi trebala platiti štetu nanesenu njemačkoj ekonomiji nakon uništenja plinovoda Sjeverni tok, izjavila je zastupnica u Bundestagu Alice Weidel. Američki list Wall Street Journal kasnije je citirao izvore koji tvrde da je ukrajinski lider Vladimir Zelenski prvobitno odobrio plan sabotaže plinovoda. ka Izradi dedo Bajden, Zelenskog k’o bekana 🤔 SADA ĆE NJEMCI NAPLATITI SVE ONO ŠTO SU POSLALI UKRAJINI.

Ameri misle da su vlasnici cijele planete

KAO DA JE TITO STAJAO I GOVORIO .........BAJDENE TI SI ISTO KAO TITO NAMA STO JE BIO JUGOSLOVENIMA SFRJ JUGOSLAVIJE TO SI TI ZA AMERIKU ka CUVAJTE DUSU AMERIKE I JEDINSTVO 😂😂 Meni izgleda da će Amerika završiti kao SFRJ ili SSSR.

/ Najnovije