Joe Biden održao prvi govor kao predsjednik SAD-a - ovo su njegove poruke

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

“Ukinut cemo pc jer je nastao na genocidu! Tako nam Bog pomogao”!

Novinar

sutra ovaj djutrum dolazi u BiH da iz nje istjera Srbe i Hrvate i da se vi msulimani konacno prosirite iz ta 4 kantona u koje vas je Alija strpao u Dejtonu. zrtva se isplatila. zivjela sloboda!

Infidel

Već je velikan, samom činjenicom da je otklonio najveću opasnost po čovječanstvo (Trumpa).

Cham

Samo ukidanje fundamentalističke tvorevine u srcu Evrope, zvane federacija BiH, čiji je osnivač ,Alija Izetbegović, autor poznate islamske fundamentalističke deklaracije. Tu se skrivaju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji se spremaju za terorističke napade po Evropi i svijetu.

/ Najnovije