Joe Biden: Nije racionalno da Kina pregovara o ishodu rata u Ukrajini

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

A svakodnevno ubijanje muslimana od strane usa na svim kontinentima je racionalno? Kakav si ti samo pacov sa svojim izaslanicima u ambasadama da covjek ne povjeruje. Nema pregovora samo ubijaj amerikance jer to je jedini jezik koji oni razumiju.

Miki

Kada ce s voditi pregovori da se ukloni americka baza iz sirije koja je tu nelegalno i odbija da ode uprkos protivljenju legalne vlade?

Miki

***

Miki

Zasto norveska ne dozvoljava rusiji ili bilo kojoj nezavisnoj komisiji osim nato "eksperata" da istrazi eksploziju sjevernog toka?

Miki

Zasto ambasador marfi ćuti na ocigledno krsenje dejtona od strane muslimanskog predstavnika pri Ujedinjenim nacijama da glasa mimo odluke predsjedništva direktno krseci dejton?!

Miki

Takva pitanja ne pokrecete jer vi niste novinari nego fizicki radnici sa izuzetno niskim iq koji rade za minimalac i pisu ono sto im se naredi. Ako šmit i marfi ne odobre onda muslimanski bosanac ne smije da pomisli sastaviti tekst makar da aludira na nepravdu koja se na bilo koji nacin sprovodi od strane "zapadnih demokrata". Ja da sam radnik (a ne novinar jer vi niste novinari) rahdio sahraevo ubio bih se od sramote.

Vidi ko govori

Amerika je nahuskala ukrajinu vec 2019. I od tada zapravo oni vode rat protiv rusije.zalosno je da eu stalno propada,a amerika se bogati zahvaljujuci ratu koji su oni osmislili.

/ Najnovije