Joe Biden nagradio ambasadora SAD: Michael Murphy dobio nagradu za angažman u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nagrada

Ma je li bogati,a dodik mu psuje majku,naziva ga raznoraznim pogrdnim imenima,tjera ga iz BiH i cemu zahvaljuje tu nagradu; mozda sta trpi uvrede ,a nemoze nista zauzvrat.

Gost_Radio_Sarajeva

Radi, radi.

Ups!

Dobija one way ticket, good bay Murphy

333

Ipak mislim da su Hill i Escobar trebali da dobiju nagrade, kao i kakoseonozove americki zamjenik Schmidta, koji je prije tog posta godinama visio u Banja Luci. Oni su zasluzniji za pametnu stratesku politiku podilazenja garantu stabilnosti na Balkanu, Vucicu. Ta sjajna politika je dozivjela vrhunac teroristickim napadom Srbije na Kosovu uz podrsku Rusije, a i Balkan odavno nije bio ovako nestabilan. Doduse, uz to su i uspjeli da znacajno uruse ugled SAD-a u regiji, ne postignu niti jedan cilj, ali su zato pokazali da ih mogu vrijedjati, gurati prst u oko, nazivati ih budalama i ucjenjivati razne seoske budale koje ni gradjani regije ne shvataju ozbiljno. Bila bi zasluzena nagrada.

333

I da ne zaboravim, nisu Ameri sklonili SDA, vec mi, gradjani, jer ipak imamo vise svijesti od kompletne medjunarodne zajednice. Prije tri godine bi nas i u tome sprijecili, kao sto godinama sprjecavaju bilo sta zdravo i normalno u regiji. Ipak su njihovi partneri svo vrijeme oni koji unistavaju drzavice regije. Nema veze sto su svi izbori pokradeni. I neka Kurtija, on je ogledalo katastrofalne, korumpirane i nesposobne medjunarodne zajednice, i dokaz autenticne svijesti kosovskog gradjanstva.

Ex Yu ambasador

Znaci rat uskoro opet pocinje.

/ Najnovije