Jezivi zločin u Rusiji: Muškarac (22) i njegova djevojka (12) ubili i pojeli čovjeka

Radiosarajevo.ba
Jezivi zločin u Rusiji: Muškarac (22) i njegova djevojka (12) ubili i pojeli čovjeka
PrtScr / S mjesta zločina

U Leningrad regiji, u Rusiji, kako pišu tamošnji mediji, zbio se zločin kakav nije prikazan ni u najgorim horor filmovima. Naime, 22-godišnji muškarac i njegova 12-godišnja djevojka (?!) ubili su muškarca i pojeli dijelove njegovog tijela.

Posmrtni ostaci ubijenog 21-godišnjeg mladića otkriveni su u srijedu, u selu u blizini St. Petersburga, a dvoje osumnjičenih su brzo uhapšeni. 

Par je živio u kući čiji je vlasnik ubijen i koji im je dao dozvolu da tu žive. 

Nekad, u noći sa utorka na srijedu, njih dvoje su se posvađali s vlasnikom kuće, a sve je okončano tako što je on zboden do smrti, vjeruje policija. Tijelo je potom oskrnavljeno, a policija sada provjerava da li su dijelove tijela zaista pojeli, kako tvrde.

Djevojčica je nestala iz svog doma u Sochiju prije četiri mjeseca. Policiji su rekli da su ljubavnici, pa će 22-godišnji ubica biti optužen za pedofiliju i seksualno zlostavljanje djeteta.

Djevojčica je prvo policiji rekla da je ona ubila Alekseya Popovicha dok je spavao, da mu je tijelo oskrnavila iz radoznalosti - policija pretpostavlja da ovom izjavom pokušava zaštiti muškarca s kojim je živjela. Ona je izjavila da je skuhala dijelove tijela jer su bili gladni - i da joj je "ljudsko meso bilo preslatko za jesti, ali je mozak bio uredu".

Potom je muški osumnjičenik kazao kako je on ubio Popovicha tokom svađe, da ga je djevojčica bodrila, a da se ne sjeća šta se desilo poslije. Sjeća se samo dijelova - kako je djevojčica ubacila glavu u mikrovalnu, kako nije mogao progutati njegov mozak, i otišao je spavati.

Ujutro su pokušali zapaliti vatru u peći, ali nisu uspjeli, dim je izlazio iz peći u kuću i kroz prozore, a to je uzbunilo susjede, pa su dvoje osumnjičenika pokušali pobjeći, ali ih je policija uhvatila nekoliko sati poslije.

Na Twitteru je objavljen i snimak sa mjesta zločina, no mi vas upozoravamo da je izrazito, izrazito uznemirujući:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije