Jezivi potez Nikki Haley šokirao svijet, Arminka Helić poručila: "Užasnuti smo!"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Nbs

****

Erroro

Pa ? Sta je demokratska amerika trebala u ovom slucaju ??? Tramp danas javno govori kako ce protjerati ljude koji su stranci iz amerike Sta se tu radi osim sto se zgrazavamo a zlo raste i gazi sva moguca ljudska prava i zakone u zvojoj pustoj i velikij demokratiji???? Osim sto mediji rade senzaciju i prave zvijezde od ovih bolesnih umova ??

Britanka Helić

s bosanskom čehrom, užasava se u prvom licu množine, kao pravi britanski licemjer, dok njena vlada uredno snabdjeva cioniste oružjem. Moguće da je baš na toj koju je ispisala jednako licemjerna imigrantska prdara Haley, napisano made in UK.

Nbs

***

***

***

Borac sa kauča

Pošto je Rezulucija završena(iako su podržali rezoluciju) sad se opet pljuje po Amerikancima i Britancima. A kad je bilo glasanje šutjeli su, i ko je licemjeran

Mike

Pa nista cudno ,pa EU i Amerika stoje iza holokausta u Gazi i to 76.g. To je njihova kreacija.To su najveci zlocini na dvijetu. Ovo sto se desava u Gazi. Izrael je cionisticki,genocidan.Holokaust cine nad neduznim Palestincima i Hamasom.Hamas je vojska koja brani svoj narod.

Mike

Nije nikakvo cudo.Tramp,Bajden,ona užas. U Americi vise nema normalnog insanaDroga alkohol ,prostitucija,LQBT,*****luk,transvertiti vladaju amerikom. Ogrezli u grijehu. Kraj svijeta. Bog ce to kazniti. Užas i smrad ljudske civilizacije i 0,00 demokratije. Bog ce odraditi sta zreba,za sva zla koja su sa Izraelom ucinili u Palestini,Siriji,Libiji,Iraku,Pakistanu i drugim islamskim zemlja******orist i zlocinci.

/ Najnovije